Stilig sommeravslutning

Tradisjonen tro holdt Kolbotn Skole også i år festspill til glede for fremmøtte gjennom tre dager med sang, dans og musikk onsdag 8. juni.

Publisert

Rektor ved Kolbotn skole takket fro at så mange hadde møtt frem til avslutningskonserten som samtidig er en felles sommer-avslutning for hele skolen.

Les også: En knall dag med KIL

I år var også foreldre invitert til å komme med innspill for nye Kolbotn skole som i disse dager er under planlegging. Det var derfor satt opp plakater rundt i Borggården slik at man kunne skrive på ønsker og hva som bør være tilstede for å skape trivsel og glede.

Saken fortsetter under bildet. 

Summer of 69

I SKYGGEN AV ET PALMETRE: Lærerne stod for avslutningssangen, og fikk barn og foreldre med seg i klappingen.
I SKYGGEN AV ET PALMETRE: Lærerne stod for avslutningssangen, og fikk barn og foreldre med seg i klappingen.

Det var lærerne som sparket det hele i gang med «Summer of 69» med Bryan Adams, som til tross for tittelen først ble utgitt i 1984.

Les også: Bekymret for barnas trygghet

Deretter gikk det slag i slag med Beliver fra 7. klasse, 1.-klasse med Astronaut før 2. klasse tok oss gjennom Disney historien. I 3-klasse fikk vi en litt annerledes versjon av «Ja vi elsker».

Søppel og plast

Før det ble 4-klasses tur til å entre scenen var det en felles oppvisning med alle de minste trinnene som sang om et tema som er riktig hett om dagen, plast problemene i havet og viktigheten av å bruke øynene og plukke opp søppel når vi ser det ligge og slenge.

Les også: Full forvirring om Kolbotn skole

4. klasse hyllet den nye norske fredagsmiddagen «Taco». 5. klasse hadde en danseoppvisning og 6. klasse hadde vennskap på programmet.

PLAST I HAVET: Her synger 4. klasse ved Kolbotn skole om plast i havet.
PLAST I HAVET: Her synger 4. klasse ved Kolbotn skole om plast i havet.

Saken fortsetter under bildet. 

Upåklagelig vær

Det hele ble avsluttet med en sommerhyllest, med palmetrær og sommerfri i samarbeid mellom lærer-bandet og 1-4 klasse.

Det var tredje året Kolbotn Skole holdt felles sommeravslutning, noe værgudene i likhet med foreldre og elever ser ut til å sette pris på, for været var som alltid upåklagelig denne onsdagskvelden.

Se video fra avslutningen øverst i saken!