SNURRER FILM: Kinosjef Lena Sunnby i lokalkinoen vår i Kolben anbefaler her nok en av de mange gode filmene hun plukker ut til oss.

Kinosjefen anbefaler!

Her er filmene som kinosjef Lena Sunnby snurrer for tiden!

Publisert

Kinosjef Lena Sunnby anbefaler med jevne mellomrom filmer som går på vår lokale kino i Kolben.

Under kan du lese mer om hva vår dyktige kinosjef mener om filmene som går for tiden. Alle billetter til Kolben Kino bestiller du via kolben.no.

Velg lokalt når du skal se film - og kos deg!

Jeg, Daniel Blake            

Ken Loach har lang fartstid innenfor filmskaping og beviser dette til fulle i filmen Jeg, Daniel Blake som vant gullpalmen under filmfestivalen i Cannes.

Som regissør jobber Ken Loach ofte med et lite, dedikert team, og kanskje det er forklaringen på hvorfor denne filmen føles så realistisk? Vil du oppleve noe annerledes enn filmene vi får presentert fra de store studioene, som koster veldig mye å lage, og som følgelig må selge, er dette et godt alternativ. En film kan endre verden og hvordan vi ser den; Denne filmen er en sterk kommentar til hvordan det offentlige i Storbritannia ser mennesker, og hvilke konsekvenser det har for den enkelte det gjelder.  Denne filmen er rett og slett rørende, og er en god påminnelse vi kan trenge!

Jeg, Daniel Blake vises på kolben i perioden 20. januar – 20. februar.

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS