NYE SMITTEDE: Tårnåsen skole har fått nye tilfeller av koronavirus, noe som medfører at nesten 40 personer er satt i karantene.

Nye karantener på Tårnåsen

Berører 3. og 7. trinn ved skolen. Det meldes også om mer smitte ved Flåtestad skole.

Publisert

Barneskolen på Tårnåsen er igjen berørt av koronavirus. I slutten av mars ble 45 personer satt i karantene etter smitte ved 1. og 4. trinn. Nå er det to nye trinn som er rammet.

Nordre Follo kommune meldte sent onsdag kveld om to smittetilfeller ved skolen.

– Det er meldt om ett smittetilfelle med Covid-19 tilknyttet 3. trinn og ett tilfelle tilknyttet 7. trinn ved Tårnåsen barneskole. Ved 3. trinn er 25 personer med tilknytning til skolen satt i karantene. Ved 7. trinn er 13 personer med tilknytning til skolen satt i karantene, skriver kommunen i nyhetsmeldingen.

Mer smitte på Flåtestad

Samtidig melder også kommunen om et nytt smittetilfelle ved Flåtestad ungdomsskole Dette er tilknyttet 10. trinn.

– Seks personer med tilknytning til skolen er satt i karantene, opplyser Nordre Follo kommune.

Sist fredag ble 26 personer ved Flåtestad skole satt i karantene etter ett smittetilfelle tilknyttet 8. trinn ved skolen.

Høyere smittetall

Onsdag kveld meldte også kommunen om ett smittetilfelle tilknyttet kommunens smittevernteam. Fire personer er satt i karantene i forbindelse med smittetilfellet.

Etter noen dager med lave smittetall, hoppet antall smittede opp til 20 personer onsdag 14. april. Dette viser statistikken til kommunen, som du kan følge dag til dag.

Powered by Labrador CMS