LOKALT NÆRINGSLIV

2.700 KVADRATMETER: Bergersen Flis har holdt til i næringsbygget i Sam Eydes vei 3 på Sofiemyr i over 20 år. Nå har selskapet fusjonert med Flisekompaniet, som skal ha sentrallageret her. Næringslokalene er på 2.700 kvadratmeter i areal.
2.700 KVADRATMETER: Bergersen Flis har holdt til i næringsbygget i Sam Eydes vei 3 på Sofiemyr i over 20 år. Nå har selskapet fusjonert med Flisekompaniet, som skal ha sentrallageret her. Næringslokalene er på 2.700 kvadratmeter i areal.

Fortsetter med fliser på Sofiemyr

Visste du at sentrallageret til Norges største forhandler av keramiske fliser ligger på Sofiemyr?

Publisert Sist oppdatert

Flisekompaniet er Norges største forhandler av keramiske fliser har rundt 40 butikker over hele landet. En av disse ligger i Åsveien 3 i Ski sentrum. Nå får selskapet også et sentrallager nord i kommunen, i næringsbygget i Sam Eydes vei 3 på Sofiemyr.

KUN EN BUTIKK I SKI: Flisekompaniet har én butikk i Nordre Follo per i dag.
KUN EN BUTIKK I SKI: Flisekompaniet har én butikk i Nordre Follo per i dag.

To i én

Frem til nå har kun sentrallageret til Bergersen Flis holdt til i de ovennevnte lokalene. Fredag forrige uke fusjonerte Bergersen Flis med Flisekompaniet.

– Det var min far som stiftet Bergersen Flis i 1996. Næringsbygget i Sam Eydes vei 3 ble bygget for Bergersen Flis i sin tid og er på 2.700 kvadratmeter i areal. Her har selskapet holdt til i over 20 år, sier Nils Bergersen, som representerer gårdeieren, Sam Eydes vei 3 AS.

Det fusjonerte selskapet går nå under navnet Flisekompaniet, og er per i dag Norges største forhandler av keramiske fliser. Det retter seg både mot det private og profesjonelle markedet, og har et bredt vareutvalg av fliser og VVS-produkter.

Selskapet har 40 utsalgssteder i Norge med mer enn 850 millioner kroner i omsetning og over 200 ansatte.

Flisekompaniet er en del av Dahl Optimera Norge, en felles konsernstruktur for Brødrene Dahl og Optimera, som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer. Saint-Gobain har en lokal avdeling på Sofiemyr, i Fløisbonnveien 2.

Ni nye etableringer

I løpet av de siste syv dagene har det blitt registrert 17 nye foretak i vår kommune. Ni av disse har forretningsadresse i Oppegård:

1. Flisekompaniet AS avd Kolbotn. En underavdeling til Flisekompaniet AS, registrert under "engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted". Forretningsadresse: Sam Eydes vei 3, Sofiemyr.

2. Heidi Mindrebøe, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Odins vei 20D, Tårnåsen.

3. Schiøtz Invest AS, aksjeselskap med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Daglig leder: Daniel Faaravik Schiøtz. Forretningsadresse: Valhallaveien 18, Sofiemyr.

4. Saad Interiør Design, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Båtsleppa 9, Kolbotn.

5. Omniservice AS avd Oslo sør, en underavdeling til Omniservice AS, uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Rosenholmveien 40, Trollåsen.

6. Beitter Norway Jørgensen, enkeltpersonforetak innen "postordre-/internetthandel med annet spesialisert vareutvalg. Forretningsadresse: Heimenveien 39B, Kolbotn.

7. Pebe Reiser AS, aksjeselskap med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Stangåsveien 13A, Oppegård.

8. Lyn Radivojevic Trans, enkeltpersonforetak med uoppgitt eller utilstrekkelig oppgitt virksomhet. Forretningsadresse: Hareveien 36A, Tårnåsen.

9. Follo Eiendomsinvest AS Konkursbo, et konkursbo. Selskapet drev med eiendomshandel og utleie. Forretningsadresse: Kolbotnveien 7, Kolbotn.

Powered by Labrador CMS