FULL RULLE: Fløysbonnmusikalen 2017 nærmer seg slutten. Skal du se eventyret, må du skynde deg!

Snart siste forestilling!

Fløysbonnmusikalen har vært en eneste lang og musikalsk fest. I morgen er siste show for denne gang.

Etter åtte måneders intens øving inntok Sal & scene-elevene fra Fløysbonn Sal 1-scenen i Kolbenmed årets Fløysbonnmusikal. Det er umulig å ikke bli revet med!

Les også: Her øves det! Dette blir knallbra!

Premiéren var på mandag kveld den 3. april, og det er forestilling i fire kvelder fram til 6. april. I tillegg får ungdomsskolene i Oppegård samt Sofiemyrtoppen sine egne forestillinger på dagtid.

Du kan forvente drama, kjent musikk fra de siste fire tiår og herlige dansenumre. Det er lett å glemme at det bare er ungdomskoleelever som er på scenen, og ikke profesjonelle. 

I den 28. Fløysbonnmusikalen får vi se hvordan det går med Santana, Quinn, Kurt og alle de andre High School-elevene siden i fjor. Fjorårets musikal var første sesong av konseptet Glee Club Fløysbonn, og i år opplever vi sesong 2.

FULL RULLE: Fløysbonnmusikalen 2017 nærmer seg slutten. Skal du se eventyret, må du skynde deg!

Les også: Premiereklare!

I Fløysbonnmusikalen er det ingen som har utdanning som skuespillere, musikere eller dansere. Noen har aldri stått på en så stor scene før. Likevel har elevene klart å lage en helt fantastisk musikal. Også musikalsjefen Sigurd Dancke er imponert!

– I år har jeg ikke hørt en eneste sur stemme, sa Sigurd Dancke før første forestilling.

Vi anbefaler å ta turen innom Kolben for å oppleve talentene fra Fløysbonn. De spiller hver kveld kloken 19.00 frem til torsdag 6. april.

Billetter finner du her.

PS! Les mer om musikalen i torsdagens papirutgave av Oppegård Avis, som dukker opp i postkasssen din den 6. april! I videoen under kan du se noen highlights fra forestillingen!

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS