LYSTE OPP: Det lysende hjertet viste godt igjen på Tårnåsen skole i skymringen fredag ettermiddag.

Enda flere smittet av korona – disse skolene er berørt

Smitteutbruddet ved Tårnåsen fortsetter å øke i omfang.

Publisert

En rekke skoler har vært utsatt for koronasmitte de siste dagene. Kommunen har fredag kveld gått ut med en ny oppdatering rundt smittetallene.

Fløysbonn skole:

2 personer tilknyttet 9. trinn er bekreftet smittet med koronavirus. 23 personer med tilknytning til 9. trinn er satt i karantene. Det er ikke kjent smittevei med engelsk variant.

Kolbotn skole:

Ett nytt smittetilfelle tilknyttet 6. trinn. Til sammen er nå ni personer smittet i utbruddet på Kolbotn skole. Det nye smittetilfellet medfører ikke at flere blir satt i karantene. Det er både kjent smitte med engelsk variant og smitte med ikke-engelsk variant i utbruddet.

Tårnåsen skole:

Til sammen 34 smittede i utbruddet. Kommunen opplyser at fire personer er i kategorien «ansatt», 19 i kategorien «elev» og 11 i kategorien «nærkontakt».

– Det er kjent smitte med ikke-engelsk variant i utbruddet, men vi venter på flere prøvesvar, så vi kan ikke utelukke at det er samtidig smitte med engelsk variant, skriver kommunen i oppdateringen.

Rektors rørende hilsen

Flere hundre personer er satt i karantene på grunn av utbruddet ved Tårnåsen skole. Kommunen gikk tidligere fredag ut og fortalte om økningen i smittetilfellene på Tårnåsen skole, og de aller fleste tilfellene er tilknyttet 1. trinn ved skolen.

Fredag ettermiddag ble denne rørende videoen med rektor Nina Sæthres hilsen til 1. klassingene publiser publisert:

Powered by Labrador CMS