JOBBER PÅ SPRENG: Fløysbonn-elevene gleder seg til å vise frem årets musikal. Enn så lenge øves det!

Det blir mye å gle(e)de seg til

Når påsken nærmer seg på kalenderen og det går mot varmere tider, er det også tid for årets ungdomsmusikal nr. 1. Fløysbonnmusikalen har vært en fast tradisjon før påske i 29 år og i år er den tilbake for full musikk.

Publisert

Etter sju måneder med øving begynner årets Fløysbonnmusikal for alvor å ta form i disse dager. Premieren 19. mars nærmer seg med stormskritt og det er stor spenning til forestillingsdagene i Kolben. Den 29. Fløysbonnmusikalen i rekken blir som alltid fylt av storslagen musikk, strålende dans og skuespill på høyt nivå. For elevene begynner sommerfuglene å dukke opp.

På scenen blir det et gle(e)delig gjensyn med gjengen fra William McKinley High School De tre siste årene har Fløysbonnmusikalen handlet om Glee.

Les også: Unge talenter møttes i UKM

– Vi må egentlig fortsette med Glee-konseptet, fordi det er så mange som melder seg på. Med 75 stykker i ensamblet kan vi ha mye dansenumre. Det blir jo spektakulært å se på og vi har dansing på hvert nummer, forteller Sigurd Dancke.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Mange nye fjes

JOBBER PÅ SPRENG: Fløysbonn-elevene gleder seg til å vise frem årets musikal. Enn så lenge øves det!

Hvert år er det utskiftinger i ensamblet fordi tiendeklassingene begynner på videregående og nye klasser begynner på skolen. Teoline Gjersrud (13), og Isabelle Imsland (13) går i åttende klasse og er med på sin første Fløysbonnmusikal.

– Det blir veldig gøy å flytte inn i Kolben. Vi satser på å gjennomføre forestillingene uten noen feil, forteller Isabelle.

Les også: Mer TV på Helene Olafsen

– Det er gøy at det er Glee hvert år, for da har musikalene en sammenheng, forteller Teoline.

NB! Saken fortsetter under bildet!

NYE: Dette er den første Fløysbonnmusikalen som Isabelle Imsland (13)(t.v.) og Teoline Gjersrud (13). De ser fram til å opptre i Kolben.

Full kontroll

Musikalgeneral Sigurd Dancke har kontroll over hva som skal øves på under øvingene, men for det meste er det elevene selv som har ansvar over egen øving. Når sceneteppet åpnes på premieren, står elevene helt på egne ben både foran og bak scenen.

Da trekker lærerne seg tilbake og nyter forestillingene. I år spilles åtte forestillinger over fire dager.

Les også: Unge talenter møttes i UKM

På formiddagen inviteres skoleklasser for å se forestillingen, og på kveldstid er det åpent for alle betalende publikummere. 

Full fres på øving

JOBBER PÅ SPRENG: Fløysbonn-elevene gleder seg til å vise frem årets musikal. Enn så lenge øves det!

Hver tirsdag og torsdag fra 14.00-16.30 øves det for fullt i andreetasje på Fløysbonn skole. Hele skolen fylles av musikk når bandet spiller opp. Mange rom tas i bruk for å øve på sang, dans og skuespill. I noen rom er det lærerne som holder styr på øvingen, men i andre er det elevene selv som har ansvar for øvingen.

PS! Dette blir megaknall! Billettene ute for salg på kolben.no, så løp og kjøp!

 

 

Powered by Labrador CMS