UTSTYRSLAGER: Kommunen og Røde Kors er svært takknemlig for alt som kommer inn til dem. Vi har alle noe vi ikke bruker lenger som vi kan donere bort

Røde Kors og kommunen går sammen om å samle inn klær og utstyr til flyktninger

Røde Kors og kommunen har innsamling til nyankomne flyktninger. Du kan levere mandag, tirsdag, onsdag og lørdag. Les i saken hva det er behov for nå.

Publisert

Nordre Follo kommune har et utstyrslager hvor nyankomne flyktninger i kommunen kan hente klær og utstyr de kan trenge når de skal bosette seg i Nordre Follo. Utstyrslageret driftes av Oppegård Røde Kors i samarbeid med flyktningetjenesten i kommunen.

Har du noe du ønsker å gi bort så kan det leveres direkte i Skiveien 62 på Kolbotn lørdag 22. april, 29. april, 6. mai og 13. mai mellom klokka 12 og 15.

Det er også åpent hver mandag, tirsdag og onsdag klokka 14–16.

Alt må være rent og i god stand

Det er viktig at det som leveres er rent og pent og i god stand slik at det kan gis direkte ut igjen til flyktningene. Røde Kors og flykningstjenesten må kaste klær og utstyr som ikke er i god nok stand, og det krever tid og ressurser.

Dette er det mest behov for

  • Alt av kjøkkenutstyr og småelektrisk
  • Diverse interiør som skohyller, klesstativ, trådhyller, strykebrett, skittentøykurv, speil, lamper, tepper, gardiner og sengetøy.
  • Leker av god kvalitet, spesielt uteleker for sommersesong.
  • Sykler, sparkesykler, skateboard og sykkelhjelmer. Dette må være i så god stand at det kan gis direkte videre til et barn.
  • Klær og sko for sommersesong til både barn og voksen. Det er ikke behov for klær og utstyr til babyer.
  • Småmøbler

Vær obs på at vi ikke kan ta imot hvitevarer.

Flyktningetjenesten i kommunen organiserer utdeling til flyktningene.

For spørsmål rundt hva vi tar imot eller for avtale av levering på annet tidspunkt kontakt kjersti.hoff@nordrefollo.kommune.no

HÅPER Å FÅ INN SOMMERLEKER: Flyktningrådgiver Kjersti Emilie Hoff håper mange har lyst å donere sommerleker, sykler og klær til nyankomne flyktninger i kommunen.

Ta kontakt for levering av møbler

Vi har ikke plass til større møbler som sofa, skjenker og store spisegrupper på lageret, men formidler dette gjerne videre direkte til de som trenger det. Send da bilde og beskrivelse av tilstand og mål til kjersti.hoff@nordrefollo.kommune.no

Powered by Labrador CMS