SAMLER INN HER: Det er her hjelpearbeidet koordineres.
SAMLER INN HER: Det er her hjelpearbeidet koordineres.

Ny innsamling av klær og utstyr

Nå trenger flyktningene, kommunen og Røde Kors din hjelp igjen.

Publisert

Nå er det behov for hjelp til å fylle på lageret. Det er spesielt stort behov for regntøy, støvler og utesko til barn 5-15 år, forklarer kommunen.

I samarbeid med Røde Kors har kommunen opprettet et lager hvor de tar imot brukt og nytt utstyr for utdeling til flyktninger som nylig er bosatt i Nordre Follo.

Fullstendig liste over hva som trengs finner du på linken nederst i saken.

– Vi holder åpent for innsamling hver lørdag i september og oktober, kl. 14.00 – 16.00 i Skiveien 62, 1410 Kolbotn, skriver kommunen på sin nettside.

Det gjøres oppmerksom på at du ikke kan levere utstyr utenom åpningstidene. Det er begrenset med lagringsplass, derfor er det viktig at du leser gjennom saken først for å vite hva det er behov for nå.

Må være helt og rent

Alt som leveres inn må være fungerende og helt, og helst tidsriktige. Klær må være hele og nyvaskede. Vi går gjennom utstyret sammen med deg ved innlevering. 

Dette er det spesielt behov for nå:

Diverse kjøkkenutstyr. Vi tar gjerne imot pent brukt og nødvendig kjøkkenutstyr. Eksempel på dette kan være frokost- og middagsservise, bestikk, kniver, kopper, glass, kjeler og annet kjøkkenredskap.

Elektroniske artikler som kaffekoker, kaffetrakter og mixmaster er veldig populært, men må være i god stand og med nyere stikkontakt.

Sesongbasert utstyr

– Vi trenger først og fremt klær og sko for sesong høst og vinter til barn og ungdom, og spesielt for utelek på skole og i barnehage. Regntøy, støvler og utesko til barn 5-15 år er det stort behov for. Det er viktig at alt som leveres inn er helt og nyvasket. Klær og sko bør være tidsriktige.

NB: Listen er MYE lenger enn dette:

Se hele behovslisten på kommunens nettsider. Der finner du også kontaktinformasjon og mer om leveringstider.

Powered by Labrador CMS