Follo Ren

INNFØRER BEGRENSET DRIFT: Gjenvinningsstasjonene skal fortsatt være åpne, men driften vil inntil videre være begrenset.
INNFØRER BEGRENSET DRIFT: Gjenvinningsstasjonene skal fortsatt være åpne, men driften vil inntil videre være begrenset.

Merker stor pågang på gjenvinningsstasjoner

Kommunen ber alle respektere karanteneregler, og utsette besøk på gjenvinningsstasjonene dersom det er mulig.

Publisert

"Vi merker stor pågang på våre gjenvinningsstasjoner. Alle våre gjenvinningsstasjoner er åpne, men driften vil inntil videre være begrenset", skriver Nordre Follo kommune på sin hjemmeside.

Kommunen ber alle respektere karanteneregler, og utsette besøk på gjenvinningsstasjonene dersom det er mulig.

Begrenset drift

Status "begrenset tilgang" betyr at du kan kaste avfall på kommunens gjenvinningsstasjoner, men at kommunen har innført følgende endringer:

  • Med tanke på sikkerheten til deg selv og andre kunder oppfordres folk til bruk av bankkort med kontaktløs betaling, eller betaling via Vipps.
  • Betalingsterminaler blir vasket jevnlig av ansatte ved gjenvinningsstasjonene.
  • Gjenvinningsstasjonene vil i denne perioden ikke kunne motta kontanter som betaling.
  • Gjenbrukscontainerne skal lukkes inntil videre.
  • Det skal innføres en begrensning på antall kunder som kan befinne seg inne på gjenvinningsstasjonen samtidig. Vennligst respekter skilting.

Gjenvinningsstasjonene holder åpent med vanlige åpningstider. Returpunktene for glass og metal skal driftes som normalt.

Midlertidig stans for Miljøbilen

Fra og med mandag 16. mars har tjenesten Miljøbilen blitt stanset midlertidig. Det betyr at Miljøbilen ikke vil gjennomføre de planlagte rutene. Inntil videre gjelder dette frem til og med 13. april.

På hjemmesiden til Follo Ren presiseres det at dette er et preventivt tiltak for å redusere risikoen for spredning av koronaviruset.

På sin hjemmeside skriver Follo Ren at Drift av husholdningsrenovasjon går som normalt. Dette betyr at dine avfallsbeholdere skal bli tømt som normalt.

Samtidig påpekes det at innsamling av husholdningsavfall faller under kategorien samfunnets kritiske funksjoner, og det er nødvendig å unngå problemer med lukt, skadedyr og mulige smitteproblemer dersom avfallet ikke ville bli samlet inn og behandlet.

Ta hensyn til følgende anbefalinger

Follo Ren ber alle innbyggere i kommunen om å følge de til enhver tid gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet.

"Med tanke på sikkerheten til våre renovatører ber vi innbyggere om å sørge for at avfallsposer er knytet godt igjen og at avfallsbeholderne ikke overfylles".

Det presiseres at dersom du er i karantene eller testet positiv for koronaviruset, kan du fortsatt kaste ditt husholdningsavfall som normalt.

"Vennligst ikke ta kontakt med våre renovatører dersom du er i karantene eller testet positiv. Ønsker du informasjon eller har spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice på telefon 908 04 010 eller e-post post@folloren.no", understrekes det videre.

 
Powered by Labrador CMS