STÅR BAK PROSJEKTET: Det er de musikerne Sigurd Dancke og Tom Andresen som står bak prosjektet Rockerevyen, som er en blanding av sang, musikk, dans, og drama.

Gleder seg til debut om to uker

Søndag 15. mai debuterer prosjektet Rockerevyen med en konsertversjon av musikalen «Forever Young».

Publisert Sist oppdatert

– Vi gleder oss mye til å vise frem hva vi har fått til. Denne konserten blir det første stoppestedet på veien mot selve musikal-premieren 5. og 6. november, sier musikant, komponist og arrangør Sigurd O. Dancke fra Tårnåsen.

Om Rockerevyen

  • Rockerevyen er et gratis tilbud til ungdom i alle aldre som ønsker å opptre på en stor scene i Kolben i en rockemusikal med et dyktig pop- og rockeband i ryggen.
  • Prosjektet, som er en blanding av sang, musikk, dans og drama. ledes av Sigurd O. Dancke og Tom R. Andresen som har med seg flere dyktige musikere og fagfolk med utallige opptredener og oppsetninger på CV-en.
  • Søndag 15. mai kan du oppleve en konsert med sanger fra musikalen «Forever Young», som skal oppføres i Kolben lørdag 5. november og søndag 6. november.

Sammen med sin gamle musikerkompis Tom R. Andresen fra Oppegård Rock Club (ORC) har han nylig startet prosjektet Rockerevyen, som er et gratis tilbud til ungdom i alle aldre, og er en blanding av sang, musikk, dans og drama.

I snart fire måneder har Dancke og Andresen jobbet hardt med å sette opp «Forever Young», som er den aller første musikalen til Rockerevyen. Musikalen skal oppføres i Kolbens største sal, sal én, den første helgen i november (lørdag 5. og søndag 6. november).

Når Rockerevyen debuterer i Kolbens sal fire søndag 15. mai, blir musikalen presentert i en ren konsertversjon med sanger fra «Forever Young». Konserten starter klokken 19:30 i Kolbens sal fire. Billetter ligger nå ute for salg på kolben.no.

Godt samarbeid

– På snaue fire måneder har vi stablet på beina et meget kompetent ensemble, nærmest fra det store intet, sier musikant, komponist og arrangør Sigurd O. Dancke fra Tårnåsen.

Hvordan er det mulig, lurer du kanskje på? Hemmeligheten ligger nok trolig i et godt vennskap og samarbeid på tvers av lidenskapen for musikk.

– Tom Andresen er en gammel god musiker-bekjent, og vi har spilt sammen før. Vi var med og startet Kolbotn Bluesband i 2000, og vi delte studio i Landerudsenteret på 1990-tallet. Da drev jeg med Oppegård Lokal-tv og han drev med sitt Relax studio. Han kjente godt til bassist Pål Asheim som tidligere spilte med blant annet Henning Kvitnes og Young Lords. Likeledes Tor Linckert, en proff trommeslager med lang erfaring. Lars Christian Nordby er fast inventar på tenorsax i Oppegård Janitsjar, men han er et genuint korps-dyr med mange tentakler, sier Dancke.

Trenger flere dansere og skuespillere

Ifølge arrangørene jobber de fortsatt med å rekruttere ungdom til skuespiller-roller i musikalen, og har heldigvis fått en bra start med Aleksander H. Hanssen.

Ellers frontes Rockerevyen av sterke stemmer, som selveste Marianne Sørensen Berg fra Ås som fikk «The Voice»-dommerne til å snu seg.

STERKE SANGPRESTASJONER: På bildet ser du Marianne Sørensen Berg fra årets sesong i «The Voice». Hun er en av de få artistene hvor samtlige dommere snudde seg.

I tillegg kommer det internasjonale stjerneskuddet fra Libanon, Sara Siblini, og den lovende artisten Simen Brændshøi, som har jobbet med mange kjente norske artister, blant annet Christian Ingebrigtsen.

FRA LIBANON: Stjerneskuddet fra Libanon, Sara Siblini, kommer fra en meget kjent musikerfamilie i Libanon hvor hun også har studert opera. Sara er en helt spesiell vokalist. Bak på scenen ser vi Tor Linckert på trommer og Pål Asheim på bass.

– Fortsatt mangler ensemblet dansere og noen skuespillere, så vi håper på at flere tar kontakt med oss så snart som mulig. Vi mener at et samarbeid med et dansekompani kunne være perfekt, kanskje noen av danserne også kunne ta skuespiller-roller, sier Dancke.

Takker Kolbens ledelse

Til slutt vil arrangørene gi mye ros til ledelsen hos Kolben kulturhus, som har vært en aktiv støttespiller til dette prosjektet.

– De har en stor del av æren for at vi har kommet dit vi er i dag. Dette er vår aller første offentlige opptreden, og jeg håper publikum vil trives med det vi gjør. Vi pløyer i jomfruelig mark, og vi er selvfølgelig spente på om vi lykkes, sier Dancke.

Powered by Labrador CMS