Kolbotn beholder plassen i toppserien!

Trener Knut Slatleim er både lettet og glad etter helgens seier i Harstad.

Publisert

Det var mange som holdt pusten i helgen da Kolbotn reiste til Harstad for å møte Medkila i årets nest siste seriekamp i toppserien.

Det handlet om å berge plassen i toppserien, eller sikre den, rett og slett. Det er ikke småtteri, for vi skal langt tilbake i tid da dette var et tema.

Etter en tøff sesong, har det vært mange utfordringer for fotballdamene våre, men heldigvis gikk det bra!

Lettet

Kampen endte 1-3 i favør Kolbotn. Med seier mot Medkila i Harstad fornyet Kolbotn Toppseriekontrakten for 2018.

FORNØYD: Kolbotn-trener Knut Slatleim er glad for at jentene tok tre poeng i Harstad forrige helg!
FORNØYD: Kolbotn-trener Knut Slatleim er glad for at jentene tok tre poeng i Harstad forrige helg!

– Det var mye som fungerte i Harstad, men først og fremst viste jentene fantastisk vilje og samhold i gruppen, sier en glad hovedtrener Knut Slatleim til kolbotnkvinnefotball.no

Les også: JAAA!!! Tre poeng til Kolbotn - ENDELIG!

– Vi skapte mange muligheter og spilte tidvis veldig god fotball som Medkila ikke hang med på.. Vi brukte litt tid på å drepe kampen, men når Tonje satte inn 3-1 og Vålerenga vant i Bodø var det bare å slippe jubelen løs, skryter Slatleim til lagets egen side.

Kolbotn fikk med seg mange oppturer fra kampen, men de tre scoringene var selvfølgelig sentrale.

Det første Slatleim trekker frem fra helgens kamp er målet til Julie, som har prestert jevnt godt i Toppserien i hele høst etter at hun ble flyttet opp fra egen juniorstall. Det var en vakker scoring og god timing fra Julie sin side.

Les også: Se høydepunktene fra Kolbotn-Medkila

– Det andre målet er en fantastisk scoring hvor vi kombinerer oss inn bakrom via mellomrommet. - Der viser vår midtbanetrio virkelig hva som bor i dem og Karina triller kontrollert inn 2-1 forteller en fornøyd trener.

– I den siste scoringen som dreper kampen kommer Tonje på et vanvittig løp og Karina slipper perfekt etter en god ballvinning av Juliette. Tonje har sikkert hatt tusen repetisjoner i lignende situasjon på egentrening i høst og er iskald i avslutningsøyeblikket. Da er det mye følelser når man lykkes på det tidspunktet man gjør, sier han til kolbotnkvinnefotball.no

Ny hjemmekamp avslutter sesongen

Dermed er det klart for toppseriespill også neste år, takket være hard innsats mot slutten.

Neste kamp er førstkommende lørdag den 4. november klokken 13.00 mot Grand Bodø på Sofiemyr stadion.

Møt opp og bli med på avslutningsfesten du også!

PS! Det blir stort intervju om denne saken med Kolbotn-trener Knut Slatleim i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 2. november! Se høydepunktene fra Medkila-kampen i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS