FINALEKLARE: Kolbotn G04 er klare for å slå erkerivalen Ski i finalen i OBOS-cup, lørdag 2. november.
FINALEKLARE: Kolbotn G04 er klare for å slå erkerivalen Ski i finalen i OBOS-cup, lørdag 2. november.

Finaleoppgjør mellom erkerivalene

Det er ikke bare jentene som imponerer i Kolbotn-fotballen, også Kolbotns G04 har tatt seg til finale i OBOS-Cup. Lørdag 2. november møter de Ski i Valhall.

Publisert

Kolbotn G04 har hatt en tøff vårsesong, men etter gode resultater i høst er de klare for finale i OBOS-cup, hvor de møter erkerivalen Ski, etter å ha slått Oslolaget Bygdemonolitten 3-1 i semifinalen. 

–  Det er et av de beste lagene i Oslo, så det er veldig bra av oss å slå de i semifinalen. Det var en av årets beste kamper. Vårsesongen var litt under pari, hovedsaklig på grunn av skader, men nå begynner vi å ligne oss selv igjen, sier trener Svein Erik Berntsen.

Tror på seier

Berntsen tror det er fult mulig å slå rivalen i syd, selv om han ikke tar noe for gitt. 

– Jeg tror vi vinner hvis vi er på det nivået vi har vært i det siste, men det er klart at SKi er et bra lag, og det er noe farlige spillere der vi må være obs på, sier han. 

Finalen finner sted i Valhall lørdag 2. november klokken 14.10, og Berntsen håper på tilskuerstøtte fra hjembygda. 

– Jeg oppfordrer alle som er glad i fotball til å komme å støtte. Det er gøy at vi, etter en tøff vårsesong med litt mer oppoverbakke enn forventet, gjør det så bra i høst og kan toppe det med en cup-finale, sier Berntsen og roser laget:

– De er en super, herlig og treningsvillig gjeng som virkelig fortjener det. 

Før finalen mot Ski har laget to seriekamper igjen å spille. 

Powered by Labrador CMS