KLAR FOR SOFIEMYR: 17 år gamle My Haugland er et talent vi nok kan regne med mye bra av fremover!
KLAR FOR SOFIEMYR: 17 år gamle My Haugland er et talent vi nok kan regne med mye bra av fremover!

My er klar for å juble på hjemmebane!

17 år gamle My Haugland ble tatt fullt opp i A-lags troppen etter sommeren og er klar for å rocke gressmatten på Sofiemyr lørdag.

Publisert

- Jeg gleder meg til å møte Sandviken hjemme på selveste jentedagen vår, sier My Haugland.

Hun har akkurat blitt tatt inn i varmen for fullt på toppserielaget til Kolbotn. Dette er en sjanse hun ikke har tenkt å la gå fra seg!

Jentedag

Lørdag skjer det mye på Sofiemyr, da arrangerer Kolbotn kvinnefotball jentedag for over 100 jenter fra de yngre lagene og A-laget tar imot Sandviken til en viktig hjemmekamp klokken 15.00.

RETT OVER STREKEN: Det ser skummelt ut med tanke på nedrykk i årets sesong for Kolbotn. Vi får håpe at super-damene klarer å snå trenden!.
RETT OVER STREKEN: Det ser skummelt ut med tanke på nedrykk i årets sesong for Kolbotn. Vi får håpe at super-damene klarer å snå trenden!.

– Det er alltid moro å spille for mange, men det er ekstra moro å spille for jenter som kanskje ser opp til en og som drømmer om å selv spille på a-laget, understreker spilleren overfor kolbotnkvinnefotball.no

Les også: Det gikk rett øst på beste vest for toppseriedamene

Flere juniorer og noen a-lagspillere stilte som instruktører på fotballskolen før sommeren, og spør du noen av de som var på Hauglands gruppe er det ikke tvil om at hun er et forbilde. 

Stor forskjell

Den unge forsvarspilleren kom til Kolbotn som junior i januar 2016 og ble tatt opp på a-laget etter sommeren. Hun forteller at den største forskjellen mellom å være junior og å spille kamper i Toppserien er fysikken på spillerne og tempoet i spillet.

– Alt går fortere, smiler hun. 

På lørdag starter de yngre jentene med opplegg og trening med juniorer klokka 13.00, den viktige kampen mellom Kolbotn og Sandviken starter 15.00.

– Vi bør ta med oss tre poeng mot Sandviken. Vi må tette bak, jobbe som et lag og være komprimerte. Jeg gleder meg til å spille for jentene våre, og håper flest mulig andre også tar turen for å oppleve stemningen på stadion, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no.

Dermed er det bare å møte opp på stadion og kose seg, heie frem jentene til seier og skravle litt med naboer og bekjente! Det er meldt toppvær denne helgen, så alt ligger til rette for en knallkamp!