FREMTIDENS TOPPSERIEJENTER: Kolbotns yngre lag gjør det knallskarpt for tiden i OBOS Cup!

Total Kolbotn-dominans

Tre lag i finalen i Obos cup - så langt...

Publisert

Kolbotn gjør det skarpt i Obos cup. Mandag ble det klart at minst tre Kolbotn-lag klare for finale! Tirsdag kan det fjerde Kolbotn-laget gå til finale, melder kolbotnkvinnefotball.no

J13 først ut

Først ute var J13-laget til Kolbotn. Norway cup-vinnerne møtte Nesodden i semifinale på Sofiemyr kunstgress.

På forhånd var Kolbotn store favoritter, men jentene fra Nesodden hadde ingen planer om å gi Kolbotn noe gratis.

Nesodden-jentene kjempet heroisk i forsvar og gjorde en imponerende defensiv jobb, men Kolbotn fikk til slutt det ene avgjørende målet som sikret Kolbotn finaleplass. Hermine Sæther scoret Kolbotns eneste mål i kampen

Vokste sakte, men sikkert

På Ekeberg kunstgress var det litt senere på kvelden klart for semifinale for J15-laget. Kolbotn kom skjevt ut, og gjestene fra Bærums Verk gikk tidlig opp i en 0-2 ledelse.

Til tross for den dårlige starten klarte Kolbotn sakte, men sikkert å feste grepet i kampen. Etter hvert kom også sjansene, og det var svært fortjent da Celine Larsen reduserte til 1-2 sybminutter før pause.

Andre omgang fortsatte slik første omgang avsluttet – med et konstant press fra Kolbotn. Kolbotn var imidlertid lite effektive, og utlikningen kom ikke før det gjensto fem minutter. Emma Østvold reddet ekstraomganger for Kolbotn med et kjempeskudd fra langt hold, melder kolbotnkvinnefotball.no

Ekstraomgangene ble målløse, og jentene måtte gjøre seg klare for straffesparkkonkurranse. Der hadde Kolbotn klart best kontroll på nervene, og Celina Brynildsen fikk æren av å sette inn den avgjørende straffen. Dermed er også J15-laget klare for finale!

Juniorlaget sikret finaleplass i Obos cup J19 allerede på søndag da Bærums Verk Hauger ble slått 2-5 på bortebane.

Kolbotn hadde bra kontroll gjennom hele kampen, selv om det bare sto 2-3 ved pause. Kampens store spiller var Oda Skaug som scoret fire mål, mens Pia Haug sto for Kolbotns siste mål.

Tre lag i finalen i Obos cup er imponerende, men Kolbotn-dominansen kan bli total om også J14-laget vinner sin semifinale tirsdag kveld...