VINNERLAGET: Kolbotn-damene feide ubeseiret gjennom Langhus veterancup. Klarer du å «spotte» en OL-vinner på laget?

Vant turnering - ønsker seg flere spillere

At Kolbotn-damer vinner kamper og cuper er intet nytt. Nå kan du bli med på vinnerlaget.

Publisert

Det var ikke noe bombe at Kolbotns meritterte fotballdamer gikk til topps i Langhus veterancup, i helgen som var. Heller ikke at de gikk ubeseiret gjennom turneringen.

På laget finner man tross alt både en og annen gammel kretslagsspiller, noen har A-lags kamper for Kolbotn, og enkelte har sågar både landskamper og OL-gull i fotball. Svært imponerende selvsagt, selv om det snart er 24 år siden det sistnevnte gullet ble med hjem i bagasjen fra Sydney.

Legger opp

Alt har som kjent sin tid, og nå har noen av spillerne  på laget signalisert at karrieren nærmer seg slutten. Det betyr at laget er på frierferd på spillerfronten.

– Det er en del spillere som legger opp nå, så vi har bruk for litt flere spillere, begynner Tone Eriksen, spillende pådriver for veteranlaget til Kolbotn.

Hun har allerede rekruttert noen nye fjes til laget, men ønsker enda flere velkommen.

– Har du en gammel fotballkropp som har lyst å spille fotball, så er det bare å ta kontakt. Vi trener en gang i uka når det ikke er sesong, og det er innetreninger gjennom vinteren. Når det er sesong, spiller vi kun kamp, forteller Eriksen.

SEIG SESONG: 2023-sesongen ble ikke helt etter forhåpningene, hvor laget til slutt endte på en åttende plass. Borteformen var ikke helt optimal, med 1-1-7 i protokollen.

Bør ha litt erfaring

Selv om det ikke er noe krav til store meritter på banen eller høye trikserekorder, er det nok er en fordel at du har litt kontroll på lærkula. Helt nybegynnere er tross alt ikke disse damene. 

En annen ting du ikke trenger å bekymre deg voldsomt over er tidsbruken per uke. Laget har nemlig lagt fra seg de store fellestreningsambisjonene.

Kamparenaen er 7-er fotball i Oslo fotballkrets, så du slipper langdryge borteturer til Medkila, Klepp og Amazon Grimstad. Her er det med andre lokale motstandere og destinasjoner som gjelder.

Slik blir du med:

Har du lyst å børste støvet av leggskinn og fotballsko? Ta kontakt med Tone Eriksen telefon 93 83 99 52 eller på e-post toeri13@hotmail.com

PÅ HJEMMEBANE: Kolbotns 7-er damer spiller gjerne hjemmekampene sine i flomlys på Vassbonn. Her fra høsten 2022 da de tapte knepent mot Manglerud Star
Powered by Labrador CMS