NORDRE FOLLO-FOTBALL: Oppegård, Kolbotn, Ski og Langhus sine 06-jenter er på vei mot en ny kommune gjennom Nordre Follo Vinterserie.
NORDRE FOLLO-FOTBALL: Oppegård, Kolbotn, Ski og Langhus sine 06-jenter er på vei mot en ny kommune gjennom Nordre Follo Vinterserie.

10.000 kr i støtte fra Nordre Follo-potten

Første runde i Nordre Follo Vinterserie ble en stor suksess. Med 10 000 kroner i bidrag fra Nordre Follo kommune får Oppegårds 2006 jentelag mulighet til å invitere naboene sine til fotballmoro gjennom hele vinteren.

Publisert

For å få kamptrening utenom hovedsesongen fikk trenerapparatet til Oppegårdstjernene 06 i høst en fiffig idé om å invitere Kolbotn, Ski og Langhus til et fotballsamarbeid. Hovedtrener Therese Bae så at Nordre Follo kommune utlyste en tilskuddsordning hvor innbyggerne kan søke om økonomisk støtte til arrangementer og prosjekter som kan være med på å styrke identitet og fellesskapsfølelse.

– Vi tok kontakt med fotballnaboene våre og hørte om de var interessert i å spille

treningskamper med oss gjennom hele vinteren. Det tok ikke langt tid før planene om Nordre Follo Vinterserie var i gang, sier Bae.

 – Vi søkte om midler slik at det ville være enklere for oss å gjennomføre vinterserien og ropte et stort hurra når tilslaget fra den kommende storkommunen dumpet ned i postkassen, legger hun til.

I slutten av november ble altså første runde i Nordre Follo vinterserie avholdt. Over 50 jenter fra Kolbotn, Langhus, Ski og Oppegård var samlet på Østre Greverud Kunstgress hvor lagene spilte to 9´er kamper hver. Neste runde blir på Ski stadion den 8. Desember og slik fortsetter det gjennom hele vinteren. Tilbakemeldingene fra spillerne etter første runde er veldig gode og de gleder seg stort til å møte naboene sine til ny serierunde.

Powered by Labrador CMS