MED SEIERSSJEKKEN: Mikkel, Sanna, Silje og Daniel sitt bilde gikk helt til topps i knallhard konkurranse med 44 andre fotografier.

Vant med herlig bilde om vennskap

Mikkel, Sanna, Silje og Daniel på Ingieråsen ble overrasket sitt foto ble kåret til det beste i Rotarys store fotokonkurranse for åttendeklassinger.

Publisert

– Vi har fått inn mange flotte bidrag, som henger på veggene her, sa president Ine Barlie i Kolbotn Rotaryklubb da det skulle avsløres hvem som skulle stikke av med heder, ære og ikke minst en flott sjekk!

Klubben inviterte ved skolestart alle åttendeklassinger i Oppegård-skolene til en stor fotokonkurranse med temaet "Hva er en venn?".

Rotarys store fotokonkurranse.

– Dette bildet er godt komponert. Temaet kommer godt frem og det er ingen bildemessig forstyrrende elementer, sa juryleder Sigurd Røisland om vinnerbildet, tatt av Mikkel, Sanna, Silje og Daniel i åttendeklasse ved Ingieråsen skole.

PS! Saken fortsetter under videoen. Trykk play for å se hvordan det gikk da prisen ble delt ut, og reaksjonen til vinnerne.

Stolte

Klikk her for å se video!

Konkurransen har altså foregått blant elever på åttende trinn i alle skoler, og det var knallhard konkurranse og mange flotte bilder.

Bildene har blitt vurdert av en jury med fagkompetanse innen foto og kunst. Premien for beste bilde er 5000 kroner. 

DELTE UT PRISEN: President Ine Barlie i Kolbotn Rotary, juryleder Sigurd Røisland og ordfører Thomas Sjøvold stilte ved kåringen av vinner av fotokonkurransen.

– Vi har fått inn mange flotte bidrag, sier Daad Gjerde i Kolbotn Rotaryklubb.

Å bli satt slik pris på i en konkurranse går selvfølgelig inn på de glade vinnerne.

–  Sykt sjokkerende. Jeg forstod at vi hadde gjort det godt da jeg så at bildet vårt hang sammen med andre bilder, og at disse fikk hederlig omtale, men jeg synes det var mange andre bra bilder der, smilte en fornøyd Sanna etter at det gikk opp for henne at deres bilde hadde vunnet. 

Alle innsendte bidrag vil pryde foajeen mellom den 10. og den 14. oktober. 

Powered by Labrador CMS