MANGE ØVELSER: Kanskje blir hekkeløp en av øvelsene?
MANGE ØVELSER: Kanskje blir hekkeløp en av øvelsene?

Bli med på friidrettsskole

Hva med å lære hekkeløp og andre øvelser på tampen av sommerferien?

Friidrettsgruppa i Oppegård IL har lenge hatt lyst til å arrangere en egen friidrettsskole for barn mellom 7 og 12 år, og nå blir det endelig en realitet!

I uke 32 blir det Landslagets Friidrettsskole på Sofiemyr Stadion. Kontaktperson for friidrettsskolen, Mette Brandstadmoen sier at alle er velkommen, her kreves det ingen forkunnskaper.

Aktiviteten på friidrettsskolen skal være lekbetont og utviklende og vi har fokus på at barna skal få et positivt og spennende møte med friidrett. Friidrettsskolen avholdes fra. 9.00 til 15.00 hver dag, og barna deles inn i grupper etter årskull. Hver gruppe har en økt med introduksjon av en spesifikk øvelse/tema før lunsj og en ny øvelse/tema etter lunsj.

Stevne til slutt

Uken avsluttes med et stevne som arrangeres fredagen. Instruktører vil først og fremst være tidligere aktive utøvere i klubben og ungdom med friidrettsbakgrunn.

Mette forteller at det allerede er noen instruktører på plass, men hvis noen ungdommer som har litt kjennskap til friidrett ser dette og har lyst til å bidra til å lage en aktiv og inspirerende friidrettsskole for barna i lokalmiljøet, så er det bare å ta kontakt. Det blir arrangert et instruktørkurs i forkant. Vi har vært så heldig å få støtte fra Gjensidigestiftelsen som gir oss mulighet til å tilby et arrangement med lav kostnad slik at flest mulig skal få sjansen til å delta, og samtidig tilby sommerjobb til ungdom i området. Tilbudet skal være tilgjengelig for alle og det er mulig å søke fritak fra avgift på grunn av sosioøkonomiske utfordringer.

Mer informasjon og påmelding til friidrettsskolen finner du her.

SENTRALE: Kontaktperson Mette og instruktør Anna gleder seg til friidrettsskolen i uke 32.
SENTRALE: Kontaktperson Mette og instruktør Anna gleder seg til friidrettsskolen i uke 32.
Powered by Labrador CMS