NY FORSINKELSE: Det gamle rekkverket har blitt fjernet og et nytt rekkverk skulle etableres på stedet i uke 39, men arbeidene har nok en gang blitt forsinket.
NY FORSINKELSE: Det gamle rekkverket har blitt fjernet og et nytt rekkverk skulle etableres på stedet i uke 39, men arbeidene har nok en gang blitt forsinket.

Lover oppstart i løpet av noen dager

Arbeidene med det nye rekkverket i Skiveien på Kolbotn har ikke startet ennå. – Vi setter i gang med resten av arbeidene i løpet av noen dager, lover bygglederen i fylkeskommunen.

Publisert

Rekkverket i Skiveien på Kolbotn, syd for rundkjøringen i Skiveien-Kolbotnveien, ble ødelagt for ett år siden.

Kjell Evensen fra Kolbotn og flere andre av våre lesere har reagert på at Viken fylkeskommune, som har ansvar for denne strekningen, ikke ennå har utbedret skaden. Dette er til tross for flere lovnader om å reparere skaden raskt.

Oppegård Avis kontaktet byggleder Vegar Larsen i Viken fylkeskommune i slutten av september. Han innrømte da at det hadde tatt for lang tid siden skaden på rekkverket ble påvist i fjor høst.

Tirsdag 28. september lovet Larsen overfor Oppegård Avis at arbeidene med å utbedre rekkverket i Skiveien ville starte senere samme uke (uke 39).

Trengte ny kabelpåvisning

Siden den gang har flere forbipasserende lagt merke til at det gamle rekkverket har blitt fjernet. Nå er vi i uke 41 og siden arbeidene med det nye rekkverket, som skulle starte i uke 39, har ikke startet ennå, har Oppegård Avis kontaktet Vegar Larsen på nytt.

– Du har rett i at det ikke ble helt slik jeg beskrev sist. De som skal grave der trengte en ny kabelpåvisning på stedet. Det tok dessverre lengre tid enn vi forutså å få dette, forklarer byggleder Vegar Larsen i Viken fylkeskommune.

Han sier kabelpåvisningen ble gjennomført klokken 10:00 i dag, onsdag 13. oktober.

– Vi setter i gang med resten av arbeidene i løpet av noen dager, lover bygglederen.

Tidligere forklarte han at det skulle støpes en betongkonstruksjon over kablene slik at rekkverksstolpene kunne festes til betongen.

Powered by Labrador CMS