SMELLER TIL I ROMJULA: Den nye eieren av La Paz Grill, Temoor Azhar, skal prøve seg på rakettsalg til nyttårsaften. Går det bra i år, håper han å gjøre det fast hvert år fremover.
SMELLER TIL I ROMJULA: Den nye eieren av La Paz Grill, Temoor Azhar, skal prøve seg på rakettsalg til nyttårsaften. Går det bra i år, håper han å gjøre det fast hvert år fremover.

Fullt fyrverkeri hos La Paz på Greverud

Temoor Azhar tok over La Paz Grill i april, nå skal han prøve seg på fyrverkerisalg til nyttårsaften.

Publisert

Temoor Azhar satser for fult på La Paz Grill på Greverud. I første omgang gleder han seg til å selge fyrverkeri til kommunens innbyggere før nyttårsaften i år. Han har alle papirer i orden, og fått lisens for rakettsalg for de neste fem årene.

– Jeg har vært på kurs og tatt eksamen, den må du bestå, og den er bestått. Alle tillatelser er på plass, sier Azhar.

Stort utvalg

Fra og med 27. desember og til og med nyttårsaften, kan man få fyrverkeri i alle fasonger og farger på La Paz Grill.

– Vi kommer til å ha et stort utvalg, alt du kan tenke deg skal du få tak i her, sier innehaveren.

Han håper det gir avkastning, så han kan fortsette med fyrverkerisalg i årene som kommer også.

– Vi kjører gode tilbud med tanke på at dette er første året. Jeg har store forhåpninger, sier Azhar.

Pub og grill

Fyrverkeri er ikke det eneste nye Azhar har satt igang. Han har levert søknad om skjenkebevilling til kommunen, og håper at den går igjennom når den blir behandlet i februar.

– Da endrer vi konseptet litt. Vi kommer til å fortsette å selge grillmat, men jeg har to innganger i lokalet, så da kommer jeg til å dele lokalet i to. Da blir det en inngang for grillmat, og en for sitteplasser med alkoholservering, sier Azhar.

Han håper å lage en liten uformell møteplass, en slags sportspub.

– Det blir ikke et utested med dansegulv, men et koselig sted å komme til for å spise pizza og ta en øl, mens man ser en fotballkamp, sier han.

Ikke redd konkurranse

Han er ikke redd for at det skal bli vanskelig å konkurrere med Piece of Cake, som har fått om skjenkebevilling til sitt serveringssted.

– Nei, vi har to forskjellige konsepter, og forskjellige kunder. Jeg ønsker at de også skal gjøre det bra, sier Azhar.