BEST FORHOLD: Det er her på Østre Greverud at det er best skispor akkurat nå.

Her er det skispor i helgen

Ikke klar for å legge bort skiene? Det er flotte forhold flere steder i vårt distrikt for herlige skiopplevelser.

Denne vinteren har ikke vært snill mot lokale skientusiaster, men takket være god innsats fra Skiforeningen Sørmarka, er det gode skiforhold flere steder i vårt distrikt. 

Les også: Les Oppegård Avis sin komplette, lokale skiløypeguide!

PS! Saken fortsetter under bildet!

Best på Østre Greverud

FLERE LØYPER: Her ser du en screenshot fra Skiforeningen Sørmarkas løypedatabase, knipset på formiddagen fredag den 3. mars. Som du ser, er det flere løyper som er oppkjørt. Klikk for stort, høyoppløselig bilde du kan zoome i!

Ikke overraskende er det på Østre Greverud det er best skiforhold for tiden. Rundløypen på 1,1 kilometer ble sist preparert i dag, fredag den 3. mars, og forholdene er knallgode. 

Det er imidlertid oppkjørte løyper også ute i marka, blant annet fra Oppegård og opp til Stallerudhytta og omegn, opp til Sterkerud, ved Bøleråsen og på Vevelstad er det preparerte løyper, for å nevne noen steder.Vær imidlertid obs på at forholdene er svæft variable og varierer fra dag til dag!

BEST FORHOLD: Det er her på Østre Greverud at det er best skispor akkurat nå.

Dersom du ønsker å ta en tur ut på ski i helgen, anbefaler vi deg å sjekke kontinuerlig oppdaterte forholdsoppdateringer på Skiforeningen Sørmarkas hjemmeider. Klikk her for å komme dit!

Se også vår komplette løypeguide for beskrivelse av lokale skiløyper som vi anbefaler deg å sjekke ut!

Ta på deg godt  med klær, tursjokolade og noe godt på termosen, og husk også å støtte Skiforeningen Sørmarka i deres viktige arbeide med å gi oss gode skiløyper!

PS! Husk at det er sportskafé på Solheim Grendehus på Svartskog på søndag! Her kan du både kose deg med flotte skispor og Svartskogs beste vafler som selges til inntekt for Grendehuset Solheim! Klikk her for å lese mer om dette!

For ordens skyld, her er værmeldingen for helgen fra yr.no!

Powered by Labrador CMS