Fører tradisjonen videre

SUKSESS: Markedsdagen i fjor var en suksess. I år håper barnehagen at enda flere tar turen innom.

Gjentar suksessen med markedsdag

Hareveien barnehage ønsker foreldre og naboer velkommen til markedsdag den 29. september. Vil du ha egen stand oppfordres du til å ta kontakt.

Publisert Sist oppdatert

Suksessen fra fjoråret gjør at Hareveien barnehage på Tårnåsen nok en gang inviterer til markedsdag. Det blir salg av egenprodusert honning, håndlaget kunst og håndverk, og kortreist mat. Ikke minst kan du ta med gamle barneklær og utstyr og bytte i noe "nytt".

SELVLAGET ER VELLAGET: Let deg frem til unike skatter på markedsdagen i Hareveien barnehage.

Mye å velge mellom

Barnehagen selger egenprodusert honning og selvdyrkede poteter denne dagen. Satsningen på egne bier er en del av barnehagens fokus på at barna skal forstå hvor maten kommer fra og verdien av kortreist mat.

Hvorfor ikke benytte anledningen til å hilse på de nye hønene og hanen Lillegull? Den nye gjengen ankom nylig barnehagen til stor begeistring for store og små.

Kodeklubben fra Kolbotn skal ha stand hvor barn og voksne har mulighet til å se demonstrasjon av koding gjennom små roboter. Man kan også prøve seg litt selv, dersom noen er interessert i det.

Det blir også flere stands med blant annet hjemmesydde klær, strikk og kunsthåndverk.

Barnehagen oppfordrer de som ønsker å ha en salgsbod med egenproduserte ting til å ta kontakt. Dette gjelder også dersom du driver med noe du tenker andre kan ha nytte av å lære.

GJENBRUK: Lever inn brukte leker, klær og utstyr og finn noe annet.

Brukt, ikke brukt opp

På markedsdagen vil du også finne brukte barneklær, leker og utstyr. Ta med det som dine barn har vokst fra og finn nye skatter til dine små.

Du kan levere leker, bøker, sko og fritidsutstyr. Innsamlingen starter fra Mandag 26. september, og alt kan leveres i poser/kasser inne ved hovedinngangen helt frem til Onsdag ettermiddag.

Og om du lurer: ja, du kan ta med deg noe selv om du ikke har levert fra deg noe, men her har du altså en ypperlig anledning til å rydde i skuffer og skap, og gjøre noe nyttig for både lommebok og miljø i samme slengen. Husk bare på at alt av klær og utstyr må være rent når du leverer det fra deg.

KORTREIST: Barnehagen dyrker mye mat selv. Det blir salg av blant annet egenproduserte poteter denne dagen.

Middagen er servert

Sa noen servering av lapskaus? Ja, sannelig er det mulig å få kjøpt ferdiglaget middag denne dagen også. Det er jo vel verdt et besøk i seg selv. Sleng på litt kake, så blir dagen komplett.

Oppegård brus selger brus på egen stand.

Tidspunktet for markedsdagen er altså den Torsdag den 29. september, kl. 15.00-17.00.

Vipps er det foretrukne betalingsmiddelet denne dagen.

Vil du ha egen stand?

Kontakt:

Hareveien barnehage ved Synnøve Arnfinsen.

Mobil: 46 77 23 45

Mail: synnøve.arnfinsen@nordrefollo.kommune.no

Powered by Labrador CMS