TRE FØR JUL: Edvard Haugom fra Kolbotn Torg, Britt Gustavsen fra Kolben og Vidar Torp fra Lions i Oppegård likte treet, som skal pryde Kolbotn Torg.

Her er treet som skal lyse opp på Kolbotn Torg

Det var en gang et grantre i en mørk skog. Eventyrlig nok ender det opp som juletre på Kolbotn Torg!

Publisert

Granen som skal pynte opp Jan Balsruds plass er plukket ut, og skal snart fraktes ut av skogen og pyntes med lys.

Det var riktignok  ikke så mye som minnet om julestemning da årets julegran ble plukket ut på tomta til anleggsgartner Steinar Gjersrud på Taraldrud nær Sofiemyr.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra granutplukkingen! Saken fortsetter under bildet!

Tradisjon

TRE FØR JUL: Edvard Haugom fra Kolbotn Torg, Britt Gustavsen fra Kolben og Vidar Torp fra Lions i Oppegård likte treet, som skal pryde Kolbotn Torg.

Regnet bøttet ned, men treet var kraftig og vakkert, og vil garantert gjøre seg godt når det tennes utenfor Kolben og Kolbotn Torg. det legger likevel ikke noen demper på begivenhetet som skal finne sted neste helg, for da er det klart for julegrantenning!

– Dette er en årlig foreteelse som Lions står for sammen med Kolbotn Torg. Så vi har vært inne i kommunens skoger og har funnet treet som skal stå på plass den 26.november på Kolbotn Torg, sier Vidar Torp fra Lions.

Lions i Oppegård har i 22 år bidratt til julestemning i Oppegård. Slik blir det i år også, og moroa starter allerede fra klokken 10.00 og utover, da det blir Bondens Marked etterfulgt av julegrantenning med små og store nisser, godteposer og alt annet som følger med.

PS! Les mer om saken i papiravisen torsdag den 24. november!

Powered by Labrador CMS