FRESHMAN OF THE YEAR: Michelle Forsland fra Sofiemyr spiller på Jacksonville Universitys golflag, og har imponert i sin første sesong.

Heder til Golf-Michelle

Michelle Forsland (20) fra Sofiemyr har imponert i sin første sesong som college-golfer, og er kåret til «Freshman of the Year».

Publisert

I fjor høst dro Forsland til USA for å kombinere golfspilling og utdannelse ved Jacksonville University i Florida.

Les saken: Slår seg ut i verden

Her på Oppegård Golfklubb på Østre Greverud at Michelle Forsland har tilbrakt utallige timer for å bli et av Norges største golftalenter.

Det har gått svært så bra. Faktisk så bra at hun mandag ble kåret til «Freshman of the Year» - årets førsteårsspiller – i collegeligaen Atlantic Sun Conference. Utmerkelsen ble opprinnelig delt ut til en annen spiller, Pan Paksinant fra UISC Upstate, men etter en gjennomgang av avstemningsprosessen ble det klart at vår Michelle OGSÅ fortjente utmerkelsen. Det ble annonsert på ligaens hjemmesider mandag.

Forsland har gjennom sesongen hatt to topp 20-plasseringer og en topp 10-plassering i kamp mot noen av de beste unge kvinnelige golfspillerne USA har å by på.

Selv om hun er den eneste førsteårsspilleren på laget, har Forsland den beste snittscoren blant Jacksonville-spillerne med 75,14.

Michelle Forsland fra Sofiemyr har vært sesongens beste spiller på Jacksonville University golflag. Fra venstre: Maria Brunzell, Michelle Forsland, Louise Persson, Megan Collins og Amanda Detmer.
Powered by Labrador CMS