STENGER: La Paz Live skal stenge i seks måneder, men åpner i ny drakt når det nye senteret står ferdig i juni neste år.

La Paz Live stenger for ombygging

Fra og med søndag 25. november stenger La Paz Live på Greverud i seks måneder, grunnet ombyggingen av Greverud senter.

Publisert

La Paz Live må stenge dørene i drøye seks måneder mens ombyggingen av senteret på Greverud pågår. Helt uten La Paz blir Greverud likevel ikke. Gatekjøkkenet som eier, Babar Razzaq, har planlagt i de gamle kiosklokalene til Jackpot, skal være oppe og gå i desember. 

 – Det blir litt trist å legge ned etter alle disse årene, men vi kommer tilbake med et nytt konsept når senteret åpner igjen, sier Razzaq. 

Han vil foreløpig ikke si for mye om endringene som skal skje, men røper at det blir mer fokus på mat og mindre på nattliv, når de flytter inn i nye lokaler. Det nye senteret skal være klart i midten av juni 2019. 

– Vi prioriterer å få opp gatekjøkkenet før jul, det er mange som etterspør indisk, og etter Meny stengte er det mange som etterspør lunsj. Vi kommer til å holde åpent for lunsj fra klokken 11.00, sier Razzaq. 

Sommerstemning på La paz Live Greverud. La paz live Greverud 2017 servering sommer Babar Razzaq og ansatte

Avslutningsfest 

Men først skal det holdes en real avslutningsfest for alle kunder, lørdag 24. november.  Da kommer alle tidligere og nåværende ansatte til å være på plass, og det blir full rulle fra klokken 18.00 lover Razzaq. 

– Det blir en hyggelig kveld med DJ, musikk og masse moro, sier han. 

Powered by Labrador CMS