SVÆRT FORNØYDE: Innehaver Babar Razzaque (t.v.) og Marlen Dæhlie synes oppstarten av La Paz Live har vært en drøm. – Det har vært mye hardt arbeid, men dette har betalt seg i form av en voksende kundegruppe. Folk kommer tilbake, og de trives her. Det håper jeg folk fortsetter med. Vi har store planer for dette stedet, og skal stadig utvikle oss. Folk setter pris på å ha fått et utested igjen på Greverud, og vi er fornøyde med utviklingen, sier han.

Pangstart for La Paz Live

Babars nye utested har livet opp Greverud, og det vet lokalbefolkningen å sette pris på.

Allerede fra åpningsdagen, har innbyggerne på Greverud og omegn knyttet sin nye pub, sportsbar og restaurant til sitt bryst.

– Jeg føler virkelig at folk bryr seg om dette stedet. Når folk snakker om La Paz Live, omtaler de det som «sitt sted», og folk er veldig bevisste på at skal dette stedet forbli, må det brukes, og det gjør virkelig folk, sier innehaver Babar Razzaq.

Klikk her for å se video fra det nye utestedet

Bra besøkt

Han er fornøyd med mye om dagen, innehaveren av det nye utestedet sør i kommunen.

– Været har vært perfekt i det siste, noe vi merker på uteserveringen, for den har vært svært populær så langt, sier han.

Enkel meny

De har valgt en enkel meny med få, men gode retter. Burgeren og tapasen har vært mest populær så langt.

– Vi har valgt å legge oss på seks retter nå, med både kjøtt, fisk, burger og pizza. Folk setter pris på at vi har en meny med få, men gode retter. Vi har en fleksibel meny, som vil tilpasses etter kundenes tilbakemelding, og den vil variere med sesongene, sier Razzaq.

På en sportsbar, vises selvfølgelig sportsarrangementer, og for tiden er det EM for alle pengene på tre storskjermer.

– Det er godt med liv her på storkampene. Det er hyggelig å gjøre en kamp til en sosial event, med gode venner og godt i glasset. Om ikke så lenge er det også OL. Da tror jeg det kommer til å bli liv her, sier innehaveren.

Nye ting

Mange kommer innom bare for å teste stedet. Razzaq synes det er hyggelig at mange også kommer tilbake. Folk er fornøyde, og stamkundene vokser for hver dag.

– Tilbakemeldingene er veldig gode, både på Facebook og her i restauranten. Det gir inspirsjon til å videreutvikle stedet, og det skal vi også gjøre. Vi skal fortsette å videreutvikle menyen, og etter sommerferien, kommer vi også til å starte med live-konserter her. I tillegg skal vi videreutvikle lunch-konseptet vårt på dagtid. Vi åpner klokken 11.00 hver dag, og vi kommer til å servere ferskt og påsmurt, samt sandwitcher, «cowboy-frokost» med egg og bacon, karbonade med egg, hjemmelaget biffsnadder og annet godt. Potensialet er stort her, og jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Babar Razzaq.

Klikk her for å se video fra utestedet

Powered by Labrador CMS