FERSK KAFÉ: Eier Tomm Munth med Lene Wiik på åpningsdagen til Piece of Cake på Greverud. Nå venter de på tillatelse til å skjenke øl og vin.
FERSK KAFÉ: Eier Tomm Munth med Lene Wiik på åpningsdagen til Piece of Cake på Greverud. Nå venter de på tillatelse til å skjenke øl og vin.

Piece of Cake håper på «ja» fra politikerne

Onsdag 11. desember avgjøres det om nyåpnede Piece of Cake på Greverud får skjenkebevilling.

Publisert

I slutten av oktober åpnet Piece of Cake på Greverud. Foreløpig serverer de kaffe, boller og brus, men etter formannskapsmøtet onsdag 11. desember, håper eier Tomm Munthe på sterkere saker.

– Vi har fått beskjed om at rådmannen har gitt innstilling på øl og vin, men at de er usikre på brennevin, sier Munthe.

Avgjørende

Det har gått litt over en måned siden Munthe og medarbeiderne hans åpnet dørene.

– Det har vært litt lavere omsetning enn vi hadde håpet på, men vi vet jo at det tar nesten to år å få til en bra omsetning. Vi skulle gjerne hatt mer besøk, men det må nok gjøres litt via jungeltelegrafen også, sier Munthe.

Han tror det tar tid for folk å venne seg til at det er et sted å gå på Greverud. I tillegg er de avhengige av å få på plass skjenkebevillingen.

– Det er klart det er lettere for folk å sette seg her og ta en pizza på fredagskvelden hvis de kan få en øl til den. Det kommer nok til å bli det som blir avgjørende. Vi gleder oss veldig, og har allerede begynt å planlegge litt quiz-kvelder og trubadurer.

Service

Frem mot jul, og forhåpentligvis også skjenkebevilling, er planen å yte god service med de varene de har per i dag.

– Vi skal prøve å venne oss til butikken og prøve å ha best mulig service til de kundene som kommer innom. Det er litt avhengig av at vi får mer omsetning , før vi kan begynne å lage småretter og andre morsomme ting, sier Munthe.

Piece of Cake holder åpent 08.00 til 20.00 alle dager, men kommer til å utvide åpningstidene dersom skjenkebevillingen går i boks.