DRO FRA: Hjemmelaget var ustoppelige i andre omgang og vant velfortjent over gjestene fra Indre Østfold.

Jaaa! Det ble revansj for Oppegård 2-damene!

Det kjipe tapet på bortebane i forrige oppgjør, ble snudd til seier og glede da Oppegård 2 møtte Ørje i helgen.

Publisert

Oppegård 2-Ørje 27-23: Spenningen var stor i Greverudhallen søndag den 15. januar, da det var klart for årets andre oppgjør mellom Oppegård 2 og Ørje i damenes sjettedivisjon.

Forrige oppgjør gikk krigerne i gult og sort på en smell i Indre Østfold, og var mildt sagt supertente på to poeng og seier på hjemmebane.

Det ble en tøff kamp med harde dommere, og to-minutterne og kortene satt løst gjennom hele kampen, som var en kamp med to hardtkjempende lag som tidvis behandlet hverandre svært røfft.

Jevn start

Spenningen ble også stor i kampens første omgang. Oppegård 2-damene kjempet hardt, men det samme gjorde også gjestene fra Ørje, som fra før lå godt over Oppegård-damene på tabellen.

De to lagene fulgte hverandre tett gjennom hele omgangen, og det var vanskelig lenge å spå noe sluttresultatet.

Etter en jevn og grei om gang, gikk de to lagene til pause, og da de kom ut på banen igjen, haddde Oppegård 2 tydeligvis bestemt seg for at det ikke skulle bli noen reprise fra forrige kamp.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KOSTE SEG: Selv om det ble noen nesetyvere og kilevinker, satt smilene løst hos Oppegård 2-damene, som så ut til å storkose seg.

Velfortjent

Hjemmelaget kom ut på banen med ny tenning, og startet umiddelbart med puttingen i kassen til gjestelaget.

Oppegård 2 var det førende laget gjennom andre omgang, og etter hvert økte ledelsen til både tre, fire og fem mål.

Ørje forsøkte seg med et offensivt forsvar, hvor de blant annet forsøkte seg med et svært agressivt frimerke på Oppegård 2s superskytter og toppskårer-back i kampen, Maleen Ringkilen. Dette var imidlertid ikke nok, og Oppegård 2 fortsatte hardkjøret mot gjestene, som dro i fra mot slutten, og vant til slutt 27-23.

Det var et svært slukøret Ørje-lag som dro hjem til Østfold. Det var tydelig at de hadde forventet seg en seier mot damene våre.