KLARE FOR INNSATS: I skogen over Tårnåsen skolen ble det atter en gang arrangert Grønliåsen Rundt.

Vil gi stafettpinnen videre

I fem år har ildsjelen Kristin Granum Rosebø arrangert mosjonsløpet Grønliåsen Rundt. Nå håper hun at noen andre vil overta ansvaret.

Publisert Sist oppdatert

I helgen ble det etterhvert tradisjonsrike mosjonsløpet Grønliåsen Rundt arrangert for femte gang. Løpet ble i sin tid arrangert som det såkalte «Stopp Støyen-løpet» som en aktiv protest mot byggingen av beredskapssenteret på Taraldrud. Løpet har fortsatt under sitt nye navn og årets løp var en ny, stor begivenhet for lokale sprekinger.

Vil gi seg

Ildsjel Kristin Granum Rosebø har vært med hele veien. Nå håper hun imidlertid at noen andre kan tenke seg å føre løpearven videre.

– Ja, nå ønsker jeg at noen andre overtar hovedansvaret til løpet. Jeg er stolt og takknemlig for alle som ønsker at dette løpet lever videre - for det er virkelig mange. Uten alle som bidrar hadde det ikke blitt noe løp, men å være løpsansvarlig er en stor oppgave. Jeg stiller gjerne opp i fremtiden også, men jeg vil ikke ha dette ansvaret neste år. Da blir det min tur til å nyte sommeren uten å ha løpet hengende over meg, sier hun etter endt arrangement.

I bildetekstene ser dere noen små, viktige glimt fra årets løp, hvor blant annet vårt lokale løpetalent Kristine Meinert Rød vant kvinneklassen og slo sin egen løyperekord for kvinner med over tre minutter.

SLITEN MINISTER: Sigbjørn Gjeldsvik tok turen også i år, nå med fersk ministertittel på cv-en.
FORNØYD: Pia von der Lippe deltok på 5 km og var fornøyd ved målgang – Jeg hadde DE tømmerstokkene hele veien, og har nesten ikke løpt siden mai, men koste meg i skogen.
BRA INNSATS: Barna som deltok på Branntårnspretten var fra 0-11 år. Alle barn fikk diplom og premie ved Branntårnet
BEST: Underveis ble løperne møtt av engasjerte løypevakter som viste vei og motiverte.
TALENT: Kristine Meinert Rød vant kvinneklassen og slo sin egen løyperekord for kvinner med over 3 minutter.
VANT: Geir Gjessing vant herreklassen i årets Grønliåsen Rundt.
Powered by Labrador CMS