INITIATIVTAKER: Kristin Granum Rosebø har på eget initiativ dratt igang terrengløpet Grønliåen Rundt, nå er hun klar for årets utgave.
INITIATIVTAKER: Kristin Granum Rosebø har på eget initiativ dratt igang terrengløpet Grønliåen Rundt, nå er hun klar for årets utgave.

Bli kvitt feriekiloene- bli med på terrengløp

Søndag 11. august er det klart for Grønliåsen Rundt, terrengløpet for hele familien.

Publisert

På søndag er det klart for familieløpet Grønliåsen Rundt. Har du ikke meldt deg på ennå, er det fortsatt muligheter for å bli med på det lokale terrengløpet. Det er fire alternative løyper og det siste tilskuddet i rekken er den fem kilometer lange gåturen, som har fått løypenavnet Søndagsturen. Denne kan du være med på helt gratis. De tre andre løypene er Branntårnspretten, Grønliåsen Opp & Ned og Grønliåsen Rundt.

– Dette er ikke et arrangement i regi av et idrettslag, og overskuddet fra løpet går til å skape flere gratis aktiviteter i kommunen, sier initiativtaker Kristin Granum Rosebø.

Hun håper så mange som mulig vil legge søndagsaktivitetene sine til Grønliåsen, og at mange melder seg på, både store og små. Branntårnspretten er ny av året, og passer spesielt for de minste.

– Vi har medaljer til 200 barn, forteller hun, og minner om at påmelding til alle løpene stenger lørdag kveld.

– Selv om man bare skal gå søndagsturen må man registrere seg og få startnummer, slik at vi har oversikt over de deltakende, sier Rosebø.

Politisk aktivitet

På løpsdagen vil alle de politiske partiene også stille med stand på Tårnåsen skole.

– Politikerne lurte på om de kunne ha stand og det har vi sagt ja til. Alle de politiske partiene kommer med en enkel stand og vil være tilgjengelige etter løpet, sier Rosebø.

Hun oppfordrer også de som ikke ønsker å løpe med tidtakning og komme og gå søndagsturen, kjøpe en kaffe og ta en prat med politikerne.

Hvis du vil være med, men ikke har meldt deg på ennå, kan det gjøres på nettsidene til Trening Ute.

Powered by Labrador CMS