FORNØYD GJENG: Denne gjengen er et godt bilde på hvor morsomt det var å endelig få delta på skolecup i håndball igjen.

Strålende skolecup i Sofiemyrhallen

Endelig var det lov å arrangere heidundrende skolecup i håndball igjen. Se så gøy det var!

Publisert Sist oppdatert

Etter år hvor det ikke har vært mulig å gjennomføre skolecup i Sofiemyrhallen var det endelig duket for et morsomt og sosialt arrangement med skolecupen igjen. Og for et arrangement det ble.

Det er faktisk mange år siden det har vært så mange barn med på cupen. Det var hele 42 lag som deltok og det ble gjennomført kamper på løpende bånd fra 10.00 til 15.00 på lørdagen, med innmarsj 09.45.

SPENNENDE: Denne gjengen fulgte spent med på det som skjedde på banen.

– Det var et fantastisk oppmøte og de fleste skoler var med. Vi hadde med barn (2. til 7 trinn) fra Greverud – Tårnåsen – Vassbonn – Sofiemyr og Kolbotn skole. Utrolig med glede blant barna som hadde laget egne heiabannere og skilt og mange hadde også egne t- skjorter for anledningen. Det var veldig mange barn som aldri hadde spilt håndball før og med dette arrangementet håper vi at flere av disse ønsker å begynne med håndball. Håndball er sosialt, bra for den enkelte og ikke minst bra for miljøet i kommunen, gløder Eirik Johansen fra Kolbotn Håndball.

KNALLSKUDD: Sjekk den viljen fra spilleren midt i bildet. Denne ballen SKULLE i kassa.

Masse folk på tribunen

Det var også gledelig at så mange foreldre og besteforeldre tok turen til hallen denne lørdagen for å heie frem sine håpefulle. Det var dermed et yrende liv på tribunen gjennom dagen og kortautomaten i kiosken gikk nok varm til tider.

MYE FOLK: Det var masse folk og herlig heiarop på tribunen.

Med så mange spillere i aksjon på parketten, trengs det også et stort apparat i bakgrunnen. Johansen har lyst å gi ros til sin egen klubb.

– Med mange frivillige i Kolbotn håndball, hvor alt fra styremedlemmer, SU-representanter, trenere og foreldre bidro, kan vi trygt kalle dette et vellykket arrangement som vi kommer til å jobbe enda mer med fremover. Målet må være å få med enda flere barna neste gang og ikke minst fremme sporten vi er så glad i. Vi har også mange gode og herlige dommere i klubben som bidro til og holde ro og orden på banen og ikke minst den måten de veiledet barna på banen gjorde at de fikk en fin opplevelse, forteller Johansen.

Han håper nå at idretten smir mens jernet er varmt og ønsker eventuelle nye medlemmer varmt velkommen.

– Vi håper at mange av de som fikk prøve seg for første gang på håndballbanen vil prøve seg videre i noen av alle de klubbene og lagene vi har i kommunen.

SE FLERE FINE BILDER UNDER:

Powered by Labrador CMS