BLINKSKUDD: I løpet av helgen har det vært avfyrt noen kanonskudd. Dette ble heldigvis «festet til film»
BLINKSKUDD: I løpet av helgen har det vært avfyrt noen kanonskudd. Dette ble heldigvis «festet til film»

Den store håndballfesten

Tusenvis av mål ble scoret, enda flere smil ble smilt og 800 liter is ble fortært da Kolbotn Kulinaris Cup endelig ble arrangert igjen.

Publisert Sist oppdatert

Som alt annet har også Kolbotns cup-stolthet Kulinaris Cup vært fraværende de siste årene. I helgen var det endelig klart for «vårens vakreste eventyr igjen» og leder av håndballgruppa, Terje Meyer, kunne fornøyd oppsummere turneringen.

– Dette ble en håndballfest uten like med 1.800 spillere, 80 dommere fordelt på 360 kamper, og det ble lagt ned cirka 1.800 dugnadstimer bare i hallene. Tar vi med kakebaking og organisering blir timetallet betydelig høyere, kanskje så mye som 2.300 timer, sier Meyer.

Hovedsponsor Kulinaris fikk også omsetning på varelageret, for i løpet av turneringen gikk det med hele 800 liter is.

Fornøyd

Meyer er fornøyd med gjennomføringen og har fått mange gode tilbakemeldinger.

– Det har vært mange hyggelige tilbakemeldinger i forbindelse med cupen. Jeg har ikke snakket med alle lag, men det har vært mange fornøyde lag og god stemning i hallene. Ikke minst på tribunen. Dette var en «boost» etter to år med restriksjoner og lite glede.

Han legger heller ikke skjul på at cupen er en viktig inntektskilde for håndballgruppa.

– Det er det. Vi har ikke summert opp ennå, men dette er en viktig inntektskilde for oss. Med den dugnadsinnsatsen som er lagt ned av foreldre, så føles det bare litt brutalt idrettslaget må betale leie til kommunen. Men sånn er dessverre reglene i for alle idrettslag som gjennomfører arrangementer med inntekter i denne kommunen, sier Meyer.

Under ser du en rekke blinkskudd som ble tatt i løpet av cupen.

Powered by Labrador CMS