INGEN INNSPILL: Det blir ikke hverken frekke innspill, innøvde tsjekkere eller høye frosker i år heller. Kulinaris Cup er avlyst for andre år på rad.

Må avlyse cupen igjen

Årets store håndballfest på Kolbotn - Kulinaris Cup - må pandemi-avlyses for andre år på rad.

Publisert Sist oppdatert

«Kolbotn IL Håndball er lei seg for å måtte meddele at det heller ikke i 2021 er mulig å arrangere en så stor cup som Kolbotn Kulinaris cup, grunnet nåværende nasjonale regler knyttet til arrangement med tanke på Covid -19».

Slik begynner styret i håndballgruppa i Kolbotn IL sin mail til de berørte lagene.

Ba om råd

Styret har den siste tiden vært i dialog med både lokale myndigheter og kommuneoverlegen, samt håndball-region Øst og idrettslaget for å be om råd før avgjørelsen ble fattet nå i helgen. Summen av de tilbakemeldingene ble dessverre avlysning.

Det er sportslig leder i håndballgruppen i KIL, Marius Borge, lei seg for.

STOR GLEDE: Kulinaris Cup er en av Østlandets største håndballcuper med fokus på bredden. Bildet er fra HU-klassen som beskrives som «idrettsglede med caps lock».

– Vi beklager denne avgjørelsen og er lei oss for at vi skuffer mange håndballvenner med denne avgjørelsen. Men Kulinaris Cup har først og fremst to viktige pilarer. For det første skal det være årets beste cup-opplevelse for alle som deltar. For det andre er det også en utrolig viktig inntektskilde for klubben. Slik retningslinjene er nå, klarer vi rett og slett ikke å gi deltakerne den opplevelsen vi mener cupen bør være. Det er heller ikke mulig å arrangere en så stor cup med publikum og kiosksalg, og dermed forsvinner også den andre pilaren, forteller han skuffet til Oppegård Avis.

Kommer sterkere tilbake

Han har imidlertid en klokkeklar lovnad for 2022:

– Jeg lover at vi kommer sterkere tilbake i 2022, med en enda større og bedre cup. Og så skal vi selvsagt fortsatt servere verdens beste is, sier Borge.

NY SJANSE I 2022: Går det som alle håper, blir det en enda større og bedre Kulinaris Cup i 2022.
Powered by Labrador CMS