DEN STORE ØSTFOLD-HELGEN: Det ble to kamper for Oppegård 2 i Indre Østfold denne helgen. Det resulterte i to poeng.

Seier og tap for Oppegård 2

Helgeturen til Østfold ga to poeng av fire mulige for rekrutt-laget.

Publisert

Ørje-Oppegård 2 31-23 og Eidsberg/Askim/Trøgstad-Oppegård 2 15-32: Denne helgen reiste Oppegård 2 til Østfold ikke mindre enn to ganger for å sanke poeng i damenes sjettedivisjon.

Først ut var det kamp mot Eidsberg/Askim/Trøgstad i Eidsberghallen, en kamp hvor det meste klaffet for Oppegård-damene.

Etter en noe treg start lå Oppegård to under etter ti minutters spilletid, men en time-out og pep-talk gjorde susen, og allerede tyve minutter senere ledet damene våre 18-8.

Ledelsen beholdt de ut kampen, som beskrives som ren plankekjøring derfra. Sluttresultatet ble 32-15 i favør Oppegård 2 og to poeng hjem til Greverud

PS! Saken fortsetter under bildet. Klikk play i videovinduet øverst for å se noen glimt fra begge kampene.

Kjip søndag

Søndagens kamp mot Ørje ble imidlertid en helt annen oppvisning, og ikke av det positive slaget.

Kampen begynte dårlig, og Oppegård ble liggende under 0-5 allerede etter kort tid.

Laget ble deretter nærmest løpt i senk av hjemmelaget nær svenskegrensen. Selv om Oppegård våknet noe utover første omgang, var motstanden for tøff for de gul- og sortkledde fra Oppegård 2.

Etter to utvisninger i løpet av de første minuttene i andre omgang, klarte ikke Oppegård 2 å hente seg inn, og kampen endte 31-23 i hjemmelagets favør.