IMPONERTE: Oppegård 2-damene knallet til i andre omgang, og vant velfortjent.

Velfortjent seier for Oppegård 2 i Son

Det ble en brakseier etter en imponerende andreomgang for Oppegård 2 i kveldens viktige kamp Se kampen i opptak når du ønsker.

Son 2-Oppegård 2 12-29: Mandag den 19. mars var det klart for en svært viktig kamp for Oppegård 2-damene i håndballens sjettedivisjon.

Med seier i kveldens kamp mot Son 2 i Grevlingen, kan det bety opprykk for Oppegård-damene til femtedivisjon.

Jevn førsteomgang

Det var ikke en veldig målrik førsteomgang, men det var to lag som fulgte hverandre tett i kampen.

Et godt keeperspill på begge lag, og et hjemmelag som helt klart hadde tenkt å gi Oppegård 2-damene en real fight. Her skulle ikke poengene komme gratis. Et tidvis svært godt Son 2-forsvar satte en effektiv stopper for mye av Oppegård 2 sitt spill. Her måtte det jobbes for hvert eneste mål.

Første omgang endte 10-11, og bød ikke på den mest underholdende håndballen denne sesongen. Men like fullt - en ledelse til Oppegård. Alt lå til rette for en spennende andreomgang.

NB! Saken fortsetter under bildet! Se kampen i reprise i videovinduet øverst i saken!

Kjørte på i andre

Det gikk noen minutter før Oppegård 2 fant storformen, men etter rundt fem minutter løsnet det for de gule og sorte krigerne. Det var tydelig at coach Camilla Markholm hadde sagt noen Pauli ord i pausen.

Oppegård rykket raskt opp i en mer betryggende ledelse etter noen minutter, noe som tydelig ga jentene selvtillitt. Det ble likevel noen unødvendige bom. Hadde det ikke vært for dissse, hadde ledelsen raskt vært større. Oppegård 2 holdt imidlertid Son på trygg avstand.

Etter rundt et kvarter i andre omgang begynte ting å skje. Oppegård 2 fant kruttet og fyrte på raketten, og etter kort tid var det både tolv, tretten og helt opp mot syttten måls ledelse. Son 2 kapitulerte litt, og Oppegård 2 fant den selvtillitten de trengte for å kjøre kampen ut 100 prosent. Det ble enveiskjøring de siste femten. Det var kvalitetshåndball i sjettedivisjon, slik vi har sett Oppegård 2 så mange ganger denne sesongen i siste halvdel av andre omgang,

Det ble seier og to poeng til Oppegård 2 i Grevlingen denne kvelden.

PS! Se kampen i reprise i videovinduet øverst i saken!