MASKOTER: Oppegård jenter 10 avsluttet en kul helg med å være maskoter for Follo HK i serieåpningen mot R.O.S.

Full fres for Oppegård

Cup-nerver, dødsing, pokal og maskot-jobb. Håndballsesongen er i full gang.

Publisert Sist oppdatert

Oppegård Håndball gutter 12 år har for første gang deltatt på en cup med sluttspill - og de tok likeså godt med seg pokalen hjem.

På grunn av konfirmasjonshelg ble kun ni av 25 gutter med på cup. Etter et fantastisk gruppespill på lørdag, med tre av tre seiere, avsluttet gutta med en tretimers badeøkt hvor de alle fikk føle på mestring fra stupebrettet og i vannet.

CUP-GLEDE: Så glad blir man når man vinner livets første pokal.

Vant alt

Det ble slått rekorder for alle og enhver. På søndag, etter en natt i et veldig lite, men koselig klasserom, sto gutta klare for kvartfinale. Ganske så nervøse greide de å overvinne all motstand med fantastisk samhold, spilleglede og humør.

Gutta fikk tilbakemeldinger av tilfeldige tilskuere som kunne fortelle at sånn spilleglede blant gutta og trenere er ikke ofte man ser. «Stå på videre, dette blir bra». Og bra ble det! Gutta stod sammen og vant sin semifinale og deretter finalen. Seier i alle kampene på cupen.

Pokalen skal først på seiersrunde blant gutta, som fortsatt er kjempeglade og stolte over å få med seg en pokal hjem, før den skal få plass i klubbhuset til Oppegård IL. Skien Håndballfestival, arrangert av Herkules Håndball, levde opp til sine forventninger, med et fantastisk anlegg med håndballbaner, hotell, skole og badeland innenfor gangavstand. Hit skal vi tilbake!

Mye bra spill

Innholdsrik håndball-søndag også for Oppegårds 2012-årgang. Oppegårds J10 deltok på Ski-cup og vartet opp med mye bra spill. Noen spillere fikk prøve seg for første gang og lagmoralen var super!

Søndagen avsluttet på topp da jentene var maskotter for Follo Hk herrer i serieåpningen mot R.O.S. De fikk en opplevelse de sent vil glemme, bare se på bildene.

NB: Jentene vil gjerne ha flere spillere på laget. Det er bare å ta kontakt med klubben.

JUBEL: Maskot-jobben løste Oppegård-jentene med glans.
Powered by Labrador CMS