I AKSJON: Oppegård-jentene er ustoppelige på banen og gir alt! De er klare for nye meritter i Bringserien

Klare for nye Bring-runder

OI-jentene ligger på 7.plass etter første Bringserie-runde. Tolv lag utgjør avdelingen. Neste gang skal de kjempe om fire nye poeng i Melhus i Sør-Trøndelag.

Publisert

 

OI står for øyeblikket med en seier og ett tap etter helgens runde i Østre Greverudhallen med en målforskjell på +5. OI har nå scoret 45 mål, og kun Bodø og Kragerø har scoret flere. De to er de høyest plasserte lagene i Bringserien J16 - avdeling 04 etter første runde med hendholdsvis 57 og 52 scorede mål.

Les også: Nok en seier for Kolbotn-herrene

Oppegård har forøvrig 40 innslupne mål imot seg hittil. 

Saken fortsetter under bildet!

Bortebane

SAMMENSVEISET GJENG: OI viser god lagånd i både seier og tap!

Jentene må vise en god borteform dersom de skal skaffe nye poeng i Melhushallen i Sør-Trøndelag. Der møter de Flint-Tønsberg og hjemmelaget Melhus/Gimse som ligger hendholdvis på 9. og 6. plass.

Flint-Tønsberg spilte uavgjort både mot Kragerø og Årstad. Resultatet mot Kragerø tyder på at Tønsberg kommer til å være et tøft oppgjør, og at OI er nødt til å komme fortere ut av startblokkene.

Les også: Fortsatt på sølvplass

Melhus/Gimse står også med en seier og ett tap. Målforskjellen hos laget er -2. De har scoret 43 mål, og har 45 innslupne mål imot. Om statistikk har noe å si, kan OI ta hele to poeng med seg hjem til Oppegård fra denne kampen.

Forøvrig anbefales du å kikke innom denne siden! Der kan du lese mer om forrige helgs Bringserierunde i ØGI! Vi ønsker jentene våre lykke til videre i turneringen.

 

Powered by Labrador CMS