RUSET SJÅFØR: Politiet stoppet en hasjruset sjåfør fra Oppegård denne helgen.

Bilfører tatt i hasjrus på Oppegård

Natt til lørdag 18. mars, ble en ruset sjåfør stoppet av politiet i Oppegård. Se hva mer som har hendt i helgen.

Kjørte i hasjrus

En ung mann i slutten av tenårene ble tatt av politiet i Sætreskogveien, natt til lørdag 18. mars klokken 01.55, for å kjøre i ruspåvirket tilstand.

– Han ble stoppet og erkjente å ha røykt hasj i forkant, sier Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt. 

Bilføreren fra Oppegård, en mann i slutten av tenårene, hadde tre passasjerer med i bilen da han ble stoppet. Føreren ble tatt med til legevakten for blodprøver, opplyser politiet. 

Les også: Trafikkulykker og innbrudd

Tyverier

Lørdag 18. mars ble det stjålet både fra Jula på Vinterbro og Ski storsenter. På Jula var det en polsk mann i trettiårene som stjal varer for 4000 kroner, opplyser politiet.

– Han ble stoppet av butikkansatte så kom politiet og han ble pågrepet, sier Aas. 

I 18.00-tiden samme dag ble en litauer litt for klåfingret på Expert på Ski storsenter. Mannen i tyveårene stjal elektroniske varer og stakk av fra butikken.

– En ansatt løp etter en person som har stjålet i butikken, og fikk kontroll på tyven. Han ble tatt og satt i arrest, sier Aas. 

Håndgemeng og slåssing

Natt til søndag 19. mars var det bråk i Ski sentrum. På Twitter melder politiet at det har vært håndgemeng mellom en uønsket gjest og en dørvakt. Dørvakten skal ha slått den uønskede gjesten i det han hevder er selvforsvar.  

Les også: – Ungdommen søker spenning

Samme natt i 02.00-tiden ble tre polakker arrestert for slåssing utenfor utestedet Børst Sportsbar i Ski sentrum. De skal ha blitt nektet inngang på utestedet fordi de var for beruset. 

– Alle tre ble satt i arresten, og dimmitert etter forelegg klokken 11.50 søndag 19. mars, sier Aas.   

Powered by Labrador CMS