STARTEN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen vant "Skal vi danse" i 2017, og ble etter dette et par. Nå er de blitt foreldre til en liten gutt.

Helene Olafsen (30) har fått barn

Den tidligere snowboarderen fra Oppegård, Helene Olafsen, har blitt mamma til en liten gutt.

Søndag 15. mars ble den tidligere snowboarderen fra Oppegård mamma for første gang. Hun har i den siste tiden vært å se som programleder i underholdningsprogammet Senkveld på Tv2,  sammen med Stian Blipp, men nå venter altså en ny tilværelse for den blide og aktive Olafsen. 

NYBAKT MAMMA: Jørgen Nilsen delte et vakkert øyeblikk mellom Helene og sin nyfødte sønn, Louie, på sin Instagramkonto.

På sin Instagramkonto skriver hun selv:

"Guttene mine. Lille Louie kom til slutt - 15.03.2020. Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie."

I tillegg har forloveden, Jørgen Nilsen lagt ut en vakker kjærlighetserklæring til sin kjære, og det nye familiemedlemmet: 

"Velkommen til verden, lille Louie  15.03.2020
Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma  Jeg er så stolt av dere begge to."

Olafsen møtte Nilsen da hun deltok i Tv-programmet "Skal vi danse" i 2017, som de også gikk ut av som vinnere. I fjor bosatte paret seg på Nordstrand. 

 

FAR OG SØNN: Dette nydelige bildet av sin nyfødte sønn, Loiue, og kjæreseten Jørgen Nilsen, delte Helene Olafsen på sin Instagramkonto.

 

 

 

Powered by Labrador CMS