OVERTAR: Helene Olafsen og Stian Blipp tar over Senkveld fra høsten på TV 2. Da blir det «Senkveld med Stian og Helene». Her sammen med dagens programledere Thomas Numme og Harald J. Rønneberg.

Senkveld med Helene

Thomas og Harald er ferdige - nå er det Stian Blipp og Helene Olafsen som skal lede fredagskvelden.

Det er ikke måte på hvordan den siste tiden har utartet seg for den spreke dama fra Oppegård.

Helene Olafsen skal nå lede fredagkveldens kanskje «største» program med bergenseren Stian Blipp: Senkveld.

Les også: Død over gassballongen

– Dette er veldig spennende! Thomas og Harald etterlater jo sko «størrelse kano» å fylle, som Stian sa, så vi har en jobb å gjøre, sier hun til Oppegård Avis.

Den 26. april var det offisielt: Thomas Numme og Harald Rønningen gir seg etter 15 år, og overlater Senkveld-stolene til Stian og Helene.

Saken fortsetter under bildet. 

Sin egen versjon

ARVTAKERNE: Helene Olafsen og Stian Blipp blir de nye ansiktene på TV2-programmet «Senkveld».

Hun «advarer» folk - dette skal ikke bli en kopi av det Senkveld vi kjenner fra før. Helene og Stian skal lage sin egen vri av programmet, og finne på nye, morsomme ting å underholde fredagsseerne med.

– Vi skal lage vårt Senkveld. Det er det vi sitter og jobber med nå, og vi er i «ja-fasen», hvor vi vil gjøre alt, og alt er morsomt. Men jeg kan ikke røpe noe ennå, sier hun.

Les også: Åtte kretsmestere fra Kolbotn

Noe av det som er blitt sendt på Senkveld, i tillegg til gjester i studio, er blant annet Camp Senkveld. Men det blir det slutt på nå, for Olafsen og Blipp skal komme med egne, nye ideer.

Kjente ikke hverandre

Det er TV2 som har slått disse to dyktige menneskene sammen. Stian Blipp heter egentlig Stian Blopholm, men tok etternavnet «Blipp» etter at vennene hans kalte han det på grunn av måten han rappet på. Ellers er han danser, komiker, programleder og musiker.

Helene på sin side var profesjonell snowboarder, før hun ble kjent for allmennheten via Mesternes Mester på NRK, og for alvor slo gjennom da hun vant Skal Vi Danse på TV2 høsten 2017.

Les også: Hurra!!! Helene vant Skal Vi Danse!

– Jeg kjenner jo ikke Stian fra før, så jeg tror det kan bli morsomt for publikum å være vitne til at vi to blir kjent med hverandre gjennom programmet. Han er veldig dyktig og profesjonell, samtidig som han har mye lekenhet. Jeg gleder meg til den dagen jeg kan si «jeg kjenner Stian Blipp for godt!».

VANT SKAL VI DANSE: Helene Skal Vi Danse lørdag 19. november, som var sesong 13. Til høyre står dansepartner Jørgen Nilsen (27).

Saken fortsetter under bildet. 

– Jeg går en hard skole

I tillegg til å jobbe med Senkveld, er hun også med i to andre TV2-redaksjoner: Tour de France og Fotball-VM.

I tillegg ledet hun Idrettsgallaen med musiker og programleder Atle Pettersen i januar, og var reporter og ekspert for Discovery under OL i Pyeongchang, så hun begynner å få litt erfaring med tv nå.

Les også: Helene Olafsen kan få publikumsprisen

– Jeg går en hard skole. Det er helt nytt univers jeg har kommet inn i nå, og det har vært en bratt læringskurve, men det er veldig morsomt, sier hun.

Hvorfor Helene?

OVERTAR: Helene Olafsen og Stian Blipp tar over Senkveld fra høsten på TV 2. Da blir det «Senkveld med Stian og Helene». Her sammen med dagens programledere Thomas Numme og Harald J. Rønneberg.

– Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor de valgte meg. Jeg må bare være meg selv, for det er det beste jeg kan bidra med. Men jeg tror Blipp og meg blir en bra kombo, for vi har bakgrunn fra så vidt forskjellige områder, han fra scenen og jeg fra idretten, sier hun.

Med heftige dager som programleder i hovedstaden, er det heldigvis ikke lange veien for Olafsen når hun skal hjem til Oppegård for å gå på line og slappe av i hagen med familie.

Vi heier på deg, Helene, og ønsker deg lykke til!

 

Powered by Labrador CMS