KUNSTNEREN: Hilde Ruud Vaadal startet karrieren så sent som i 2016.
KUNSTNEREN: Hilde Ruud Vaadal startet karrieren så sent som i 2016.

Lokal kunstner med lokal utstilling

I helgen stiller Hilde Ruud Vaadal ut bilder på Myrvoll.

Publisert

– Jeg har alltid hatt interesse for kunst og spesielt malerier, men visste ikke at det var såpass stor interesse for mitt arbeid» sier Hilde Ruud Vaadal til Oppegård Avis. 

Den relativt ferske kunstneren, startet karrieren så sent som i 2016, men har til solgt i overkant av 200 bilder. I helgen kan det bli flere, når hun ønsker velkommen til en lokal kunstutstilling på Myrvoll Torg.

20 bilder

Til denne utstillingen har Ruud Vaadal omtrent 20 bilder som hun stiller ut, og det er både store og små abstrakte malerier inspirert av naturen og lyset. Hun gleder seg til å vise frem bildene til et lokalt publikum.

Det er midlertid ikke på et tradisjonelt galleri den lokale kunstneren skal briljere.

–  Jeg har fått lov å stille ut i de flotte lokalene til Nord Eiendom, hos Bent Norderhaug på Myrvoll torg, sier hun til lokalavisen og fortsetter:

– Jeg gleder meg til å vise fram kunsten min, og ønsker alle hjertelig velkommen til en titt og litt enkel servering.

Lørdag og søndag 

For de som ønsker å komme å se hennes malerier, så er utstillingen på Myrvoll Torg åpen lørdag 3. februar og søndag 4. februar. Begge dager er dørene åpne fra klokken 12 til 16.

Har du lyst på en sniktitt på hva dette handler om, eller ikke har anledning til å komme, så har Ruud Vaadal en egen nettside; hildevaadal.com, en egen side på Facebook, «Hilde Vaadals galleri» og på Instagram er hun å finne på @hildevaadal. Alle bildene som skal stilles ut, er også tilgjengelig der.

Dette er tydeligvis helgen med stor H for de kunstinteresserte. Også i Kolben er det kunstutstilling, her ved Oppegård kunstforening. Den saken kan du lese her:

Powered by Labrador CMS