METER PÅ METER MED KJÆRLIGHET: Kolbotn Torgs Walk Of Love har satt nye rekorder i år, og senterleder Marianne Thoresen-Larsen er knallfornøyd med at så mange folk i Oppegård ønsker å vise kjærligheten sin til andre på senteret!

Hjertelig feiring på Kolbotn torg

195 meter med hjertevarme! Rekordmange har fått sitt Valentines-hjerte printet inn i gulvet på det lokale kjøpesenteret.

Publisert

I forbindelse med Valentines day har Kolbotn Torg i år igjen arrangert en kampanje de kaller «Walk of love» som utgjør en sti av hjerter inne på senteret med over 400 navn innsendt fra kunder i Oppegård.

På denne måten kan kundene få dele sin kjærlighet med alle her i lokalmiljøet.

Suksess i fjor - enda større suksess i år!

Etter fjorårets suksess har dette blitt en årlig tradisjon, og i år er stien enda lenger enn året før. Med en økning fra fjorårets drøye 55 meter til 195 meter. Dette er veldig imponerende og senterleder er henrykt over den gode responsen.

METER PÅ METER MED KJÆRLIGHET: Kolbotn Torgs Walk Of Love har satt nye rekorder i år, og senterleder Marianne Thoresen-Larsen er knallfornøyd med at så mange folk i Oppegård ønsker å vise kjærligheten sin til andre på senteret!

– Det har skapt stort engasjementet og oppmerksomhet blant kundene våre, og det var så mange innsendte navn til årets «Walk of love», at vi ikke fikk plass til alle navnene i årets kampanje forteller Thoresen-Larsen.

Les også: Økning på Kolbotn torg i fjor

– Vi har knyttet det digitale og fysiske sammen ved at kundene først har sendt inn sine navn og så har de kommet til senteret for å finne sine hjerter. Vi har hatt en konkurranse hvor et heldig par har vunnet et gavekort som kan brukes fritt over hele senteret, sier hun videre.

Les også: De skal drive O'Learys på Kolbotn Torg

For alle

Det catchy navnet «Walk of love» spiller på Hollywoods "Walk of fame" som senteret har hentet inspirasjon fra. Det er bygd på mye av det samme, bare at det omfavner den vanlige mannen i gata og kjærligheten står i sentrum.

Thoresen-Larsen kunne fortelle at ambisjonene er enda større til neste år, og da er det etter planen enda flere som vil kunne finne nettopp sitt hjerte på senterets kjærlighetssti.

– Jeg mener at dette er en fin måte å samle lokalbefolkningen på senteret, og at hjertene er med på å skape engasjement, i særlig grad til det unge nyforelskede publikummet, sier hun.

Dermed er det bare å ta en titt på gulvet på kjøpesenteret på selveste kjærlighetens dag i dag! Er det ikke romantisk???

Powered by Labrador CMS