SØKER ETTER RETT PERSON: Thomas Sjøvold (t.v.) og Kjell G. Pettersen (H) er nå på jakt etter en person som kan sitte med totaloversikten over byggeprosjekter i kommunen fremover.

Ansetter utbyggingssjef

– Fremtidens utbygginger skal bli enklere å forholde seg til, sier ordfører Thomas Sjøvold og varaordfører Kjell G. Pettersen.

Publisert

Det bygges mye i kommunen, og mer blir det i årene som kommer. Med flere store byggeprosjekter under oppføring og flere på vei de neste tiårene, ønsker nå Høyre og samarbeidspartiene å ansette en person som har øverste myndighet i forbindelse med ubyggingesaker.

Kort og godt for at det skal bli enklere og ryddigere rundt fremtidige byggeprosesser.

Les også: Sjekk hva de nye veiene på Myrvoll skal hete

– Vi ønsker å ansette en person som skal ha myndighet til å ha strammere oppfølging med store byggeprosjekter. Denne personen skal planlegge og koordinere for alle som skal grave i sentrum og for innbyggere som måtte lure på noe i forbindelse med utbyggingsprosjekter, sier Thomas Sjøvold og Kjell G. Pettersen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Tar lærdom

UTBYGGING: ~ Vi har tatt mye lærdom fra Ormerudveien, sier de to.

De to trekker frem et eksempel på hvorfor de se nødvendigheten med en slik person.

– Det er utbyggingsprosjekter hvor vi har sett at alt ikke har gått helt som vi har ønsket, spesielt med tanke på informasjon både til utbyggere og til folk, og utbyggingen i Ormerudveien på Kolbotn er et eksempel på dette. Vi har lært mye av prosessen rundt dette, og en utbyggingssjef vil få myndigheten og muligheten til å snakke med alle berørte parter i et utbyggingsprosjekt, også i prosjekter hvor kommunen er tiltakshaver, sier de to.

Les også: Gymsalen på Ingieråsen er ribbet

– Det handler om å ivareta sikkerheten og kvaliteten rundt byggeprosjekter, og dette blir viktigere i fremtiden nå som det er flere store prosjekter på gang, sier de to.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SØKER ETTER RETT PERSON: Thomas Sjøvold (t.v.) og Kjell G. Pettersen (H) er nå på jakt etter en person som kan sitte med totaloversikten over byggeprosjekter i kommunen fremover.

 

Skal søke

Hvem de nye personen blir, er foreløpig usikkert, for nå skal man ut og lete etter personen som skal inn i stillingen.

– Dette er en veldig spennende jobb, for det er mange spennende byggeprosjekter på gang i kommunen. Dette må være en sterk og ryddig person som kan bidra til forståelse og samarbeid på tvers av etater, virksomheter og annet, sier de to.

Nå får rådmannen i oppgave å finne rette vedkommende, og det er et ønske om snarlig tiltredelse.

– Det er viktig at man opplever kommunen som én organisasjon og ikke en haug av ulike etater. Vi ønsker å bli enda bedre på å gi gode svar i store prosjekter. Mange av de store prosjektene foregår på steder hvor det berører mange personer, og derfor er det viktig at man har en person som kan følge opp utbyggingene strengt og som har oversikten. Det blir nenklere å forholde seg til både for innbyggere, utbyggere og også folk i virksomhetene i kommunen, avslutter de to.

Powered by Labrador CMS