FLINKE MED FINGRENE: Disse damene varmer Oppegård! I front ser du Jytte Karlsson, Grete Eriksen og Else Larsen. Stående bak ser du Kjellaug Hafredal, Kari Malthe- Sørenssen, og Else Larsen - alle fra Oppegård Husflidslag.

Her er damene som varmer Oppegård!

Oppegård Husflidslag er klare for å varme Oppegård med sine lokalproduserte og hjemmelagede produkter.

Publisert

– Kom tidlig, for alt som selges er unikt, sier damene i Oppegård Husflidslag.

Håper mange kommer

Årets salgsutstilling holdes på Oppegård Bibliotek fra torsdag til lørdag. Dette er damer med mange jern, eller strikkepinner om en heller vil, i lufta.

VOTTS UP: Oppegård Husflidslag er damene bak den velkjente og svært digge Oppegård-votten!

– Vi er glad i håndarbeide, sier damene i Oppegård Husflidslag.

Foran seg har de  bord som bugner av votter og nisser. De forsvinner nok på årets salgsutstilling, som holdes ved Oppegård Bibliotek fra torsdag til lørdag. Damene har flere prosjekt på gang.

Blant annet et eget juleverksted for barn i alderen 6-12 år i desember. Der vil de lære bort hvordan en lager julepynt og kurver. Ett prosjekt vil være å lage en tovet dompap med rødt bryst på en stubbe.

PS! Saken fortsetter under bildet

LODD OG VOTTER: Fra husflidlagets monter på Kolbotn bibliotek.

Sprer varme

Husflidslaget har også ett eget lotteri.

I fjor hadde laget jubileum og et ltt større lotteri. Da fikk kommunens tre forskjellige sykehjem gaver for 10.000 kroner hver til nytte og glede. Det ble blant annet gitt fleecepledd og tøfler, samt bålpanner og en popcorn-maskin. I år er ambisjonene litt lavere.

Uansett burde man ta turen bort til biblioteket og beundre mangfoldet av mønstre og farger på votter og pannebånd.

Oppegård Husflidslag har salgsutstilling fra torsdag 17. november til og med lørdag 19. november. De har stand utenfor Kolbotn biblioteks inngang i 2. etasje på Kolben. Det er salg av votter, pannebånd, luer og tovede nisser.

 

Powered by Labrador CMS