BARNESKOLE ELLER UNGDOMSSKOLE? Kommunen vil utrede alternativ bruk av Kolbotn skole, noe som har skapt sterke reaksjoner fra både elever, foresatte og ansatte.

Hvorfor skal vi straffes for feil dere har gjort?

DEBATT: Les det åpenhjertige brevet fra Kristiane (9) til ordføreren.

Hei, jeg heter Kristiane Utgård-Weltzien og går i 4b på Kolbotn skole.

Jeg synes det er et dumt forslag at vi kanskje må dele skole med folk fra andre skoler, eller i verste fall at Ingieråsen får vår skole og at vi får deres. Vi har jo blitt lovet en ny skole og man skal holde det man lover. Dere sier at den nye skolen er for stor, men det er jo dere som har planlagt den, og vi kan ikke noe for at dere planla for stort. Dere lovte oss den skolen, og nå har vi holdt ut i brakkeskolen i nesten to år. Hvorfor skal vi straffes for feil dere har gjort? Dette er bare dustete og dumt.

Og vi vil ikke ha like liten plass som det vi har nå. I klassen min er det to som ikke har en plass ute i gangen og de har klærne sine i kasser. Og vi har ikke engang en gymsal i brakkeskolen. Og viss vi må dele skole med noen andre folk, så får vi jo like liten plass. Og jeg tror heller ikke at de på andre skoler har lyst å forlate klassen sin.

Jeg tror heller ikke at dere vil spare penger på dette. Viss det blir sånn, betyr det at dere må pusse opp Ingieråsen slik at den passer for barn, og dere må pusse opp Kolbotn skole igjen slik at den passer for større barn, mange barn må ha skolebuss, og alt dette koster jo bare masse penger.

INGEN HAR LYST TIL DETTE !!!!!!!

En skuffet og sur hilsen fra Kristiane Utgård- Weltzien ☹

KOLBOTN-ELEV: Kristiane går på Kolbotn skole, og har sendt brev til ordføreren.
Powered by Labrador CMS