JULETONER: Koret sang for full hals og traff hver eneste tone, såvidt vi kunne høre.

Juletoner fra Tårnåsen skole

Det er bokstavelig talt høytid for julegudstjenester. Vi var på plass da de tre eldste trinnene på Tårnåsen skole skapte julestemning i verdensklasse. Se bilder og video her.

Publisert

Det er nok noen som husker tilbake til diverse julegudstjenester på barneskolen med noe i nærheten av både "skrekk og gru". Ja, for de varte fort opp mot et par timer den gangen? Minst?

Vel, om det faktisk var sånn kan selvsagt diskuteres, men det som i alle fall er hevet over all tvil, er at dagens skolegudstjeneste for Tårnåsen skole var alt annet enn kjedelig.

NB: Saken fortsetter under bildet.


For ikke bare var det fantastiske toner fra elevene på 7. trinn som dannet koret, det var også en oppdatert og moderne prest som snakket mer med - enn til - barna. 

HØYE TONER: Fantastisk sang fra elevene på 7. trinn på Tårnåsen skole. Her er det Kurt Nilsens "Himmel på jord" som trakteres.

Det var både prat om juletrær, Nobels Fredspris og generell omtanke for hverandre, selvsagt ispedd noen svært passende doser "god gammeldags kristendom". Det var rett og slett en skikkelig fin førjulsstund.

NB: Saken fortsetter under bildet.


I denne saken har vi lagt ved noen videoer fra dagens julegudstjeneste for 5.-7. trinn ved Tårnåsen skole. Det er lov å dele!

GOD JUL!: Det var flotte toner i Kolbotn kirke, fredag formiddag.

Juletoner fra Tårnåsen skole, 7. trinn. "Mary did you know".

Vakre toner fra Tårnåsen skole, 7. trinn. "Måne og sol".

Deilig er jorden, av 7. trinn på Tårnåsen skole.

Powered by Labrador CMS