STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram-hverdagen til våre lesere.

Følg oss på Instagram - og del din Oppegård-hverdag med oss!

Nå kan du følge lokalavisen din foran og bak kameraet!

Publisert

Nå er endelig Oppegård Avis på Instagram!

Denne uken ble lokalavisens Instagram-konto lansert, og det vil gi deg enda en måte å kommunisere med- og lese om alt som rører seg både foran og bak kamera i Oppegårds eneste lokalavis.

Engasjert

Det er journalist Synnøve Sundby Fallmyr som har dratt i gang lokalavisens Instagram-prosjekt, og hun ivrer etter å dele og bli delt med!

– Som et moderne mediehus er det viktig at vi er på alle relevante plattformer som leserne våre bruker. Nå blir det enklere for folk i kommunen å kontakte oss og følge med på hva som skjer både foran og bak kamera og tastatur, sier hun.

HELT PÅ NETT: Vi sender ut utvalgte bilder til en egen feed på oavis.no

Les også: Klikk her for å komme direkte til vår Instagram-konto

Hun oppfordrer leserne til å engasjere seg, like og dele. 

– Vi kommer til å legge ut bilder fortløpende fra vår hverdag, og håper også at leserne kan gjøre det samme. Ta bilder fra der du er, enten det er stemningsbilder eller hendelser. Store som små, så legg på våre emneknagger når du legger ut på din konto, er oppfordringen. 

Slik gjør du

Oppegård Avis' Instagram-konto er @oppegard.avis, og når du har tatt et bilde du ønsker å dele med oss, bruker du emneknaggene #oavis og #oppegårdavis

Du finner oss også ved å bare søke på Oppegård Avis i søkefeltet.

I tillegg vil Instagram-bildene kontinuerlig oppdateres på nettsiden vår! 

STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram.hverdagen til våre lesere.

Sees på Insta!

Powered by Labrador CMS