HELT RÅTT: Her synger Linda Kronen Sømme og Katrine Fjell Holen «One Short Day» fra musikalen «Wicked» fra 2003.

For fulle hus!

It´s A Musical-konserten med musikalensemblet Some People fremførte for fulle hus forrige helg!

Se bilder fra konserten øverst i saken!

– Det var kjempegøy! For en herlig følelse! Åh, jeg skulle ønske vi kunne ha flere forestillinger, sprudler kunstnerisk leder av Some People, Linda Kronen Sømme.

Utsolgt!

Forrige helg, 3.-4. mars hadde de musikalkonsert i Kolben i sal 2 mens UKM holdte på i sal 1.

Og selv om sal 2 er litt mindre, er det 140 plasser, og det var helt utsolgt - begge dagene!

Les også: – Jeg er fryktelig spent på filmen og mottagelsen

– Det var jo folk som stod i døra og ikke fikk billetter... Det er synd, men vi er veldig glade for at vi solgte til fulle hus! Det var en utrolig god stemning, og alt gikk bra, smiler hun.

De sang sanger fra blant annet Chicago, Grease og Hairspray.

Saken fortsetter under bildet.IT'S A MUSICAL: Musikalkonsert av Musikalensemblet Some People, som hadde forestilling i Kolben 3.-4. mars 2018.

SHOW OFF: Et øyeblikk fra sangen "Show Off".

Bortgjemt band

Det var rett og slett ikke plass til bandet på scenen, så de måtte sitte gjemt bak vegger, og noen i publikum trodde de sang til opptak.

Les også: Mer TV på Helene Olafsen

– Jeg var nervøs for hvordan det skulle bli å ikke ha kontakt med musikerne, men det gikk bra! Vi hadde litt problemer med lyden, men det gikk mye bedre enn jeg var redd for. Vi fikk kommentarer på at noen ikke skjønte at det var live-band, de trodde vi tulla da vi sa at de satt bak veggen, sier hun og ler.

Ville ikke gi seg

GRUNNMUREN: Det er Katrine Fjell Holen, Anders Lyseggen og Linda Kronen Sømme som er grunnmuren i Some People Musikalensemble.

På scenen sang de en samling av kjente og mindre kjente sanger fra musikaler, og som litt ekstra krydder til konserten, hadde de noen kostymer, rekvisitter og litt show!

– Det er er helt forferdelig å måtte gi seg etter bare to forestillinger. Vi har jo øvd siden juni! Men vi må bare smi mens jernet er varmt. Foreløpig planlegger vi juleforestilling i Kolben til jul, sier hun.

Les også: Unge Kulturtalenter Møttes

Musikalensemblet Some People består av artister fra alle aldre, og det er Katrine Fjell Holen, Anders Lyseggen og Linda Kronen Sømme som er grunnmuren.

Fakta om musikalkonserten

  • Musikalkonsert av Some People Musikal Ensemble.
  • Hadde konsert i Kolben 3.-4. mars i sal 2.
  • Sang for fulle hus, solgte 280 billetter.
  • Planlegger juleforestilling i Kolben.
  • Kunstnerisk leder er Linda Kronen Sømme.
Powered by Labrador CMS