FLINKE FOTBALLJENTER: Kolbotns J16 fikk en pangstart på årets NM-kvalik.

Pangstart for Kolbotn-jentene

Klinte til med 0-7-seier i kvalifiseringen til NM J16

Publisert

Årets første obligatoriske Kolbotn-kamp bærer bud om en morsom sesong. I kvalifisering til NM J16 vant Kolbotn overbevisende 0-7 mot ØHIL.

Etter en sjumålsseier skulle man kanskje tro at motstanderen er dårlig, men faktum er at ØHIL er et av de bedre lagene i Oslo-område, melder kolbotnkvinnefotball.no

Klart best

Det var imidlertid tidlig klart hvem som var det beste fotballaget på DNB Arena. Kolbotn jentene kombinerte fint og begynte tidlig å produsere sjanser.

Det gikk da heller ikke lang tid før Mia Huse satte inn 0-1 på en retur fra keeper. Målet så ut til å inspirere bortelaget, og Kolbotn fortsatte å produsere sjanser.

Det var derfor fullt fortjent da Celine Larsen satte inn 0-2 etter et praktfullt angrep noen minutter senere. ØHIL ga imidlertid ikke opp, og sakte men sikkert kjempet hjemmelaget seg inn i kampen.

De siste 15 minuttene av omgangen var jevnspilt, men Kolbotn lot aldri hjemmelaget komme til sjanser før pause.

Klikk her for å lese saken på kolbotnkvinnefotball.no

Målkalas

Det skulle bare gå ett minutt av andre omgang før Celine Larsen igjen fikk ballen servert i bakrommet og alene med keeper satte lynvingen sikkert inn 0-3.

Åpningen av omgang ble symptomatisk for resten av kampen, for i tur og orden scorte Mia Huse, Marte Enger, Eva Teisberg og Marte Enger flotte mål for Kolbotn.

Med seier 0-7 er Kolbotn et svært langt skritt nærmere å kvalifisere seg til NM i J16. Neste og siste kvalifiseringskamp i NM J16 er mot Gre